Ο frontman των θρυλικών Dire Straits Μαρκ Νόπφλερ πουλάει 120 κιθάρες και ενισχυτές

Ο frontman και κιθαρίστας των Dire Straits, Μαρκ Νόπφλερ θα πουλήσει τον Ιανουάριο σε δημοπρασία 120 από τις κιθάρες και ενισχυτές του. Ο τραγουδιστής του θρυλικού συγκροτήματος βγάζει στο σφυρί και την κιθάρα με την οποία ηχογράφησε την επιτυχία «Money For Nothing».

Πρόκειται για την κιθάρα με την οποία ο frontman και κιθαρίστας των Dire Straits, Μαρκ Νόπφλερ, έπαιξε στη συναυλία Live Aid το 1985, ανακοίνωσε ο οίκος δημοπρασιών Christie’s την Τρίτη 21 Νοεμβρίου.

«Πέρασα πολύ χρόνο με αυτές τις κιθάρες, όμως έχουν ανάγκη από ένα ζεστό σπίτι», εξηγεί ο τραγουδιστής, όπως ανέφερε ο Christie’s. Ο Μαρκ Νόπφλερ γνωρίζει ήδη ότι θα «λυπηθεί που θα τις αποχωριστεί», έπειτα από αυτές τις «φανταστικές στιγμές μαζί τους».

Όμως, «είναι ώρα» να τις βγάλουμε από τις θήκες τους, συμπλήρωσε ο 74χρονος. Επομένως, «γιατί να περιμένουμε, την ώρα που υπάρχουν άνθρωποι που θα τους άρεσε να τις αποκτήσουν και να παίζουν με εκείνες όλη την ώρα;», πρόσθεσε ο διάσημος μουσικός.

Η συλλογή των 120 κιθαρών και ενισχυτών που τίθεται προς πώληση καλύπτει το σύνολο των 50 ετών της καριέρας του Μαρκ Νόπφλερ.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours