Κορινθία:«Παρέσυρε την κόρη μας όταν ήταν 16 χρόνων»

«Όταν γνώρισε η Σεβαστή τον Μανώλη, άλλαξε όλη η ζωή της. Εκείνος είχε ήδη δύο παιδιά. Υπήρξε ο πρώτος άνδρας στη ζωή της και ήταν πολύ εύκολο να την παρασύρει. Εκείνη ήταν μόλις 16 χρόνων. Σε τρεις μήνες την άφησε έγκυο, παράτησε και τις σπουδές της, όλα ανατράπηκαν…», λέει σοκαρισμένος από τις αποκαλύψεις για την τύχη της κόρης και των εγγονιών του ο πατέρας της Σεβαστής Κανάκη, συζύγου του Μανώλη Καλαϊτζιδάκη που ζούσαν σε λαγούμι στην Κορινθία. Ο κ. Κανάκης ξετυλίγει στη Realnews το κουβάρι της υπόθεσης του ζεύγους των παλαιοχριστιανών που έφυγαν από κοντά του πριν από 11 χρόνια.

«Έχουμε να τη δούμε από το 2013, για πρώτη φορά την είδαμε στην τηλεόραση. Όλα αυτά τα χρόνια δεν ξέραμε πού βρισκόταν. Ήρθε και η Ασφάλεια στο σπίτι μας, έψαξε, αλλά εμείς δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα. Δεν ήρθε εδώ η Σεβαστή. Λέει συνέχεια ψέματα ο Μανώλης», επισημαίνει ο κ. Κανάκης.

Ο ίδιος εξιστορεί τη γνωριμία του με τον 45χρονο, που τις τελευταίες ημέρες έχει εξελιχθεί σε κεντρικό πρόσωπο της επικαιρότητας. «Στην αρχή ο Μανώλης ήταν ευγενικός, καλόσυνάτος, μετά άλλαξε, έγινε απότομος, δεν σήκωνε κουβένταΜε την κόρη μου παντρεύτηκαν και εκείνος έπιασε δουλειά στον δήμο Ηλιούπολης. Έπειτα μας είπε πως έχει άλλη θρησκεία. Δώσαμε ένα σπίτι στη Σεβαστή, το άλλο στο αγόρι μας. Μετά εξαφανίστηκαν, νύχτα, χωρίς να τους πάρει κανείς είδηση». Όλες αυτές τις ημέρες ο κ. Κανάκης προσπαθεί να επικοινωνήσει με την κόρη του, την αναζητεί, ρωτά συνεχώς τις Αρχές και ως πατέρας απευθύνει προς τη Σεβαστή στοργική έκκληση: «Θέλω να της πω να φύγει από εκεί που κρύβεται, να βγει στο φως, να έρθει κοντά μας. Εμείς την περιμένουμε με μια μεγάλη αγκαλιά, και αυτή και τα παιδιά. Τα εγγόνια μας πρέπει να πάνε στο σχολείο. Η Σεβαστή πρέπει να γυρίσει, γιατί αλλιώς θα της τα πάρουν τα παιδιά».

Ο μανδύας του «αρχηγού»

Στο μεταξύ, οι Αρχές εξετάζουν για την υπόθεση όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και το σενάριο ο 45χρονος να έχει εκμεταλλευτεί νεαρές γυναίκες υπό τον μανδύα του «αρχηγού» παραθρησκευτικής σέχτας, επεκτείνοντας τις έρευνές τους σε ανάλογα καταφύγια παλαιόπιστων» που λειτουργούν, σύμφωνα με τις πληροφορίες, σε Άρτα και Φλώρινα. Αν και ο Μ. Καλαϊτζιδάκης δηλώνει πως «δεν είμαι κατηγορούμενος για αιμομιξία, δεν έδωσα DNA, δεν έδωσα βιομετρικά στοιχεία, ούτε φορολογική δήλωση έκανα», οι εισαγγελικές και αστυνομικές Αρχές ερευνούν όλα τα σενάρια και τις πληροφορίες, καθώς αρχικά, κατά τη σύλληψή του, είχε αρνηθεί ακόμα και να δώσει οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το ποιος είναι ο βιολογικός πατέρας των παιδιών.

ΠΗΓΗ: Realnews

You May Also Like

More From Author