H Beyoncé κυκλοφορεί δύο νέα τραγούδια και ανακοινώνει νέο άλμπουμ!

Είναι γεγονός! Το νέο άλμπουμ της Beyoncé
Act II” έρχεται στις 29 Μαρτίου!

Η Beyoncé ήδη μας είχε προϊδεάσει από τη μεγάλη βραδιά των Grammy Awards φορώντας ένα άσπρο καουμπόικο καπέλο πως θα ασχοληθεί με την country και τελικά είχαμε δίκιο. Δύο νέα τραγούδια κυκλοφόρησαν πριν από μερικές ώρες. Τα “Texas Hold ‘Em” και “16 Carriages”

Όσο για το νέο άλμπουμ, το δεύτερο της τριλογίας της, με τίτλο “Act II” κυκλοφορεί στις 29 Μαρτίου!

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού Super Bowl LVIII, η Beyoncé αποκάλυψε τα νέα με ένα βίντεο στο Instagram της.

Το teaser clip του δίσκου είναι όπως θα δείτε εμπνευσμένο από μια σκηνή του εμβληματικού Paris, Texas του Wim Wenders από το 1984, με το “Texas Hold ’Em”.

Το “Texas Hold’Em” γράφτηκε μαζί με τους Brian Bates, Elizabeth Lowell Boland, Meghan Bülow, Nathan Ferraro και Raphael Saadiq, ενώ η παραγωγή έγινε με τους Ferraro και Killah B. Το «16 Carriages» γράφτηκε από τους Saadiq, Atia Boggs, και Dave Hamelin, και η παραγωγή έγινε από τους Hamelin και Ink.

Το προηγούμενο άλμπουμ της, Renaissance ήταν το έβδομο στούντιο άλμπουμ της Beyoncé. Το Renaissance: A Film by Beyoncé ήταν η Νο. 1 ταινία στις ΗΠΑ κατά το ντεμπούτο της το Σαββατοκύριακο και, από τις 11 Ιανουαρίου, συγκέντρωσε πάνω από 44,4 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Το “Break My Soul” προτάθηκε για τον δίσκο της χρονιάς, το τραγούδι της χρονιάς και την καλύτερη χορευτική/ηλεκτρονική ηχογράφηση στα βραβεία Grammy 2023, αλλά η Beyoncé κέρδισε μόνο το δεύτερο. Αυτό δεν την εμπόδισε να κερδίσει τέσσερα τρόπαια εκείνο το βράδυ ούτως ή άλλως, ανεβάζοντας τον συνολικό απολογισμό της καριέρας της στις 32 νίκες – σπάζοντας το ρεκόρ των περισσότερων Grammies που κέρδισε ένας καλλιτέχνης στην ιστορία των βραβείων.

You May Also Like

More From Author