Ντούα Λίπα: Κυκλοφόρησε το νέο της βιντεοκλίπ για το «Illusion»

Η Ντούα Λίπα κυκλοφόρησε το νέο της βιντεοκλίπ για το τραγούδι «Illusion».

Πρόκειται για το τρίτο κομμάτι του πολυαναμενόμενου άλμπουμ της «Radical Optimism». Το κλιπ γυρίστηκε στη Βαρκελώνη της Ισπανίας.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του άλμπουμ της, το τραγούδι αυτό είναι το «τέλειο συμπλήρωμα» και αγγίζει μάλιστα, «την καθαρή χαρά και ευτυχία του να έχεις διαύγεια σε καταστάσεις που κάποτε φαινόταν αδύνατον να αντιμετωπίσεις».

Το πρότζεκτ ετοιμάζεται από το 2021, όπως είχε αναφέρει η Ντούα Λίπα κατά τη διάρκεια εμφάνισής της στην εκπομπή «Jimmy Kimmel Live», τον Φεβρουάριο.

Η Ντούα Λίπα φρόντισε πριν κυκλοφορήσει το βιντεοκλίπ, να μοιραστεί πολλές φωτογραφίες από τα γυρίσματα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δίνοντας έτσι μια γεύση στο κοινό της.

Σε πρόσφατη ανάρτησή της, όπου και ανακοινώνει την κυκλοφορία του κλιπ, η τραγουδίστρια έγραψε: «Ελπίζω να αγαπήσετε αυτό το τραγούδι και το βίντεο τόσο πολύ όσο το αγαπήσαμε κι εμείς και διασκεδάσαμε κάνοντάς το. Αυτό το τραγούδι ήταν που ξεκίνησε τα πάντα για αυτό το άλμπουμ ηχητικά και ήταν το πρώτο τραγούδι που έγραψα με “την μπάντα”. Τι ομάδα, σας ευχαριστώ σας αγαπώ! ��».

You May Also Like

More From Author