House of the Dragon: season 2

Οι φαν του House of the Dragon του HBO, όπως και η αγαπημένη τους σειρά, ετοιμάζονται για τον πόλεμο που κατασπάραξε τα Επτά Βασίλεια του Westeros. Εσύ με ποιους είσαι; Με τους Μαύρους ή με τους Πράσινους;

Τοποθετημένο 200 χρόνια πριν από τα γεγονότα στο Game of Thrones, το House of the Dragon ακολουθεί την άρχουσα οικογένεια του Westeros κατά τον Εμφύλιο Πόλεμο που θα ξεσπάσει μεταξύ τους.

Οι νέες εικόνες που έχουμε μάλιστα από το σετ της 2ης σεζόν μάς παρέχουν μία ματιά σε κάποια σκηνή μάχης που γυρίστηκε, όπου φαίνεται ότι οι δράκοι θα κάνουν την καυτή τους εμφάνιση.

Δειτε εδω


Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στο Bourney Woods του Surrey και δημοσιεύτηκαν από το Redanian Intelligence. Η σκηνή μάχης που γυρίζεται, σύμφωνα με αναφορές, είναι από το Battle at Rook’s Rest, μία σύγκρουση που περιγράφεται λεπτομερώς στο Fire & Blood του George R.R. Martin. Πρόκειται για την πρώτη μεγάλη μάχη όπου τα μέλη της οικογένειας Targaryen να συγκρούονται ευθέως μεταξύ τους. Υπό τις διαταγές του Ser Criston Cole (Fabien Frankel), οι Πράσινοι θα πολιορκήσουν το Rook’s Rest και τελικά θα προκαλέσουν τα μέλη του βασιλικού οίκου σε άμεση σύγκρουση πάνω στους δράκους τους.

Το House of the Dragon δεν θα επηρεαστεί από τις συνεχιζόμενες απεργίες των σωματείων των σεναριογράφων και ηθοποιών (WGA και SAG-AFTRA αντίστοιχα), καθώς τα μέλη του βρετανικού καστ της σειράς λειτουργούν στο πλαίσιο συμβάσεων με την τοπική τους ένωση, το Equity. Η συνθήκη αυτή επιτρέπει τη συνέχιση των γυρισμάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η 2η σεζόν του House of the Dragon έχει προγραμματιστεί για πρεμιέρα το 2024. Ο Max δεν έχει ακόμη αποκαλύψει πότε ακριβώς θα προβληθεί το prequel.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours