H κόρη του Ντάνιελ Κρεγκ που κλέβει τις εντυπώσεις: Η κατάθλιψη και η «μάχη» να γίνει ηθοποιός

Η Έλα Λούντον με την εμφάνιση που έκανε στο πλευρό του πατέρα της Ντάνιελ Κρεγκ τράβηξε το ενδιαφέρον του αναγνωστικού κοινού και έγινε θέμα στις ειδήσεις των ξένων ιστοσελίδων.

Ο διάσημος πατέρας της παρά το γεγονός ότι υποδύεται έναν από τους πιο εμβληματικούς κινηματογραφικούς χαρακτήρες όλων των εποχών, τον James Bond, ζει μια σχετικά ιδιωτική ζωή.

Ο Κρεγκ πριν από 31 χρόνια έγινε πατέρας για πρώτη φορά αποκτώντας μια κόρη από την πρώτη σύζυγό του τη Σκωτσέζα ηθοποιό Φιόνα Λούντον, την Έλα η οποία είναι 31 ετών. Το ζευγάρι χώρισε το 1994 μετά από δύο χρόνια γάμου.

Μετά το διαζύγιο των γονιών της, η Λούντον έζησε με τη μητέρα της στο Λονδίνο και σε ηλικία 11 ετών της μπήκε το μικρόβιο της υποκριτικής καθώς εμφανίστηκε σε μια σχολική παράσταση.

Η Έλα Λούντον μετακόμισε στις ΗΠΑ για να σπουδάσει υποκριτική στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης. Ωστόσο, εγκατέλειψε τις σπουδές της όταν άρχισε να νιώθει κατάθλιψη. «Μπορεί να έχεις τους πιο υπέροχους ανθρώπους γύρω σου και να σε αγαπούν πολύ, αλλά εξακολουθείς να μην τα βλέπει όλα αυτά», είχε πει η Λούντον στην εφημερίδα The Berkshire Eagle. «Εγώ ήμουν εντελώς τυφλή. Ένιωθα τόσο πολύ μόνη και απομονωμένη, αλλά η οικογένειά μου το πρόσεξε και ανέλαβε αμέσως δράση και με βοήθησε».

Η ηθοποιός έχει επίσης μιλήσει ανοιχτά για τους αγώνες της με τη δυσλεξία, η οποία τη δυσκολεύει στην εκμάθηση των ρόλων. «Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που μπορούν απλά να το καταλάβουν. Δεν είναι δικαιολογία, αλλά είναι κάτι με το οποίο παλεύω», εξήγησε η Λούντον.

Παρόλα αυτά, έχει καταφέρει να πάρει ρόλους σε αρκετές θεατρικές παραγωγές καθώς και σε ταινίες μικρού μήκους, όπως το Trauma is a Time Machine και το Maneater.

Η Έλα Λούντον χαράζει το δικό της δρόμο στην υποκριτική
Ενώ ο πατέρας της είναι ο ηθοποιός Ντάνιελ Κρεγκ, η ίδια εργάζεται σκληρά για να ανοίξει το δικό της δρόμο στον κόσμο της υποκριτικής. Η Λούντον έχει επικεντρωθεί κυρίως στο θέατρο τα τελευταία χρόνια, εμφανιζόμενη σε αρκετές παραγωγές της Shakespeare & Company, όπως το Cymbeline και το Macbeth. Η Λούντον μοιράζει πλέον το χρόνο της μεταξύ Νέας Υόρκης και Λος Άντζελες. Όπως και ο πατέρας της και εκείνη δεν ενδιαφέρεται για τη φήμη. «Πραγματικά θέλω απλώς να με σέβονται ως ποιοτική ηθοποιό και να κάνω πραγματικά καλή και ποιοτική δουλειά».

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours