Η ΑΕΚ απαγορεύει την είσοδο του ΣΠΟΡ FM στην «OPAP Arena»!

Με επιστολή προς τον ραδιοφωνικό σταθμό bwinΣΠΟΡ fm, η ΑΕΚ ενημέρωσε πως δεν θα συνεχίσει να παρέχει δυνατότητα μετάδοσης εντός έδρας αγώνων όπως και παρουσίας διαπιστευμένων δημοσιογράφων.

Η ΑΕΚ οξύνει την κόντρα της με τον ραδιοφωνικό σταθμό bwinΣΠΟΡ FM. Με επιστολή που απέστειλε, ενημέρωσε η απόφαση της διοίκησης είναι πως «δεν συντρέχουν αυτή την περίοδο οι προϋποθέσεις για να συνεχίσουμε να παρέχουμε την δυνατότητα ραδιοφωνικής μετάδοσης των εντός έδρας αγώνων μας από τον συγκεκριμένο σταθμό, όπως επίσης και της παρουσίας διαπιστευμένων δημοσιογράφων από την ιστοσελίδα sportfm.gr».

Σύμφωνα με την ΑΕΚ, «υπάρχει ζήτημα στην καλύτερη ειρωνικής, συχνά επιθετικής κι ενίοτε προσβλητικής κι αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς απέναντι στην ΑΕΚ». Μάλιστα τονίζεται από την πλευρά της Ένωσης πως «δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τα παράπονα του κόσμου μας που εκφράζονται μαζικά και με ποικίλους τρόπους, για την στάση των συγκεκριμένων Μέσων απέναντι στην ΑΕΚ. Παράπονα που φυσικά συμμεριζόμαστε απόλυτα». Ενώ στην ΑΕΚ στέκονται και κάνουν ειδική μνεία στην αποστολή, στην περίπτωση της αντιμετώπισης της πρόσφατης ανακοίνωσης της ΠΑΕ.

Στην επιστολή τονίζεται επίσης πως «η ΠΑΕ ΑΕΚ θεωρεί πως δυστυχώς de facto η απόφαση αυτή είναι προς το συμφέρον και των δύο πλευρών αυτή την περίοδο.

Το κλίμα που έχει δημιουργηθεί δεν επιτρέπει έστω και την μίνιμουμ συνεργασία για τα αυτονόητα και δεν θα θέλαμε σε καμιά περίπτωση να επηρεαστεί από αυτό η δουλειά επαγγελματιών που έρχονται να κάνουν την δουλειά τους και δεν έχουν καμιά σχέση με την καλλιέργεια του κλίματος που έχει δημιουργηθεί».

Ενώ η επιστολή της ΑΕΚ καταλήγει πως «θεωρούμε πως δεν έχουμε καμιά απολύτως ευθύνη για την δημιουργία αυτού του κλίματος, το ζήτημα υπήρξε μονόπλευρο και είμαστε πλέον αναγκασμένοι να το διαχειριστούμε. Επαναλαμβάνουμε θεωρούμε πως είναι προς όφελος και για την προστασία και των δύο πλευρών».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *