Σιλβέστερ Σταλόνε: «Ανοίγει πόλεμο» για τα πνευματικά δικαιώματα

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να εξασφαλίσει τον έλεγχο των δικαιωμάτων της ταινίας «Rocky».

Ο 76χρονος πρωταγωνιστής ήρθε σε ανοιχτή αντιπαράθεση με τον παραγωγό της ταινίας, Ίργουιν Γουίνκλερ και απαίτησε να έχει κι εκείνος δικαιώματα στη διαχείριση και φυσικά, τα έσοδα των ταινιών του Ρόκι Μπαλμπόα.

μπαλμποα

Άλλωστε, θεωρεί πως οι ταινίες σε καμία περίπτωση δεν θα είχαν την ίδια επιτυχία, αν δεν βρισκόταν εκείνος στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Με μία ανάρτηση, στην οποία ο θυμός του είναι έκδηλος, ο Σιλβέστερ Σταλόνε χαρακτήρισε τον παραγωγό «παράσιτο» και «φίδι», ενώ τόνισε πως έχει εμμονή μαζί του και του απαγορεύει να μεταβιβάσει ένα μέρος των δικαιωμάτων των ταινιών στα παιδιά του.

«Θα ήθελα πολύ να μου δώσεις πίσω λίγα από τα δικαιώματα που έχουν απομείνει, πριν τα μεταβιβάσεις στα παιδιά σου. Θεωρώ πως θα ήταν μια δίκαιη κίνηση από έναν 93χρονο κύριο. Μου τρώει την ψυχή, επειδή θέλω να αφήσω κάτι από τον Rocky στα παιδιά μου», έγραψε στην ανάρτησή του, την οποία έσβησε στη συνέχεια.

stallone

Παρά το γεγονός ότι ο Σιλβέστερ Σταλόνε έχει τα πνευματικά δικαιώματα για τον χαρακτήρα του Ρόκι Μπαλμπόα, δεν του δόθηκαν ποτέ credits ως παραγωγός. Όπως είχε πει στο παρελθόν, δεν μπήκε ποτέ στη διαδικασία να τα αποκτήσει γιατί: «Υπήρχε ένα είδος επιχειρηματικού ηθικού κώδικα. Όχι όπως τώρα. Εκείνη την εποχή, δεν πείραζες τα φτερά της κότας με τα χρυσά αυγά».

Πρωτο Θεμα

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours