Tαινία της Sirina είναι υποψήφια στα Παγκόσμια Βραβεία Ερωτικού Κινηματογράφου!

20 χρόνια μετά το πρώτο βραβείο της Sirina Entertainment στα παγκόσμια βραβεία ερωτικού κινηματογράφου, η ελληνική εταιρία παραγωγής ταξιδεύει στο Las Vegas για ακόμη μια διάκριση.

Η Sirina Entertainment για άλλη μια φορά είναι προτεινόμενη στα παγκόσμια βραβεία ερωτικού κινηματογράφου στο Las Vegas, κλείνοντας 20 χρόνια από το πρώτο βραβείο που πήρε η εταιρεία στα αντίστοιχα βραβεία που έγιναν στις Βρυξέλλες το 2004, καθορίζοντας την έτσι σαν μια από τις 5 καλύτερες εταιρείες στον κόσμο.

Η φετινή ταινία που είναι υποψήφια να βραβευτεί είναι : «Η Προδοσία της κολλητής μου» που παίζει στο SIRINACLUB.COM με πρωταγωνιστές το ανδρόγυνο Χάρη και Γκαμπριέλα και την κολλητή τους Βικτώρια.

Το 41ο ετήσιο σόου των βραβείων AVN -με οικοδέσποινες τις Luna Star, Emily Lynne και Kazumi- έχει οριστεί για το Σάββατο 27 Ιανουαρίου στο Λας Βέγκας.

Το φετινό AVN θα βραβεύσει και πάλι τα εξαιρετικά επιτεύγματα στους τομείς της κινηματογραφικής παραγωγής ερωτικών ταινιών και των προϊόντων ηδονής. Στη φετινή φαντασμαγορική εκδήλωση θα υπάρχουν πάνω από 120 κατηγορίες βραβείων.

Εκτός από τα γνωστά βραβεία AVN που ψηφίζονται από την κριτική επιτροπή, θα υπάρξουν σχεδόν είκοσι κατηγορίες βραβείων AVN που ψηφίζονται από το κοινό και τους λάτρεις των ερωτικών ταινιών. Για τις συγκεκριμένες κατηγορίες βραβείων οι υποψήφιοι θα ανακοινωθούν τον Δεκέμβριο.

Μαζί με την προσθήκη νέων κατηγοριών για τον τομέα της εικονικής πραγματικότητας, η Επιτροπή των Βραβείων AVN δημιούργησε φέτος μια ολοκαίνουργια κατηγορία σκηνοθεσίας, την κατηγορία Best Directing Portfolio – Mixed, για τους κινηματογραφιστές των οποίων η δουλειά επεκτείνεται σε πολλά είδη.

«Δουλέψαμε σκληρά επί δύο ολόκληρους μήνες για να συγκεντρώσουμε τη λίστα των υποψηφίων για τα βραβεία AVN 2024 και τολμώ να πω ότι είναι η πιο εμπεριστατωμένη και ολοκληρωμένη που έχουμε δημιουργήσει ποτέ», δήλωσε ο διευθυντής του AVN Peter Warren. «Τώρα, είναι μεγάλη μας τιμή να δώσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους εκείνους που παίρνουν μέρος. Απολαύστε αυτό που έρχεται και ανυπομονούμε να γιορτάσουμε μαζί σας στο Λας Βέγκας!»

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours