Beyoncé: Με φόρεμα που αναδείκνυε τις καμπύλες της στην πρεμιέρα της ταινίας της

Η Beyoncé ξέρει καλά πώς να μαγνητίζει τα βλέμματα με τις εμφανίσεις της. Στην πρεμιέρα της ταινίας της για την παγκόσμια περιοδεία που πραγματοποίησε το περασμένο καλοκαίρι δεν θα μπορούσε παρά να εντυπωσιάσει ξανά.

Η πρώτη προβολή του ντοκιμαντέρ, με τίτλο Renaissance: A film by Beyoncé”, έγινε το Σάββατο, 25 Νοεμβρίου στο Μπέβερλι Χιλς με πολλούς διάσημους φίλους της Beyoncé, να δίνουν το παρών. Ανάμεσά τους και τα μέλη του πρώην συγκροτήματος, με το οποίο ξεκίνησε την καριέρα της η σταρ της R&B, Destiny’s Child.

Η εκθαμβωτική εμφάνιση της Beyoncé

Η καλλιτέχνιδα έλαμπε μέσα στο Versace φορεμά της, το οποίο τόνιζε το πλούσιο μπούστο της και αναδείκνυε τις καμπύλες της. Συμπλήρωσε το σύνολό της με μακριά γάντια στην ίδια silver απόχρωση, ενώ εντυπωσίασε περισσότερο με την κατάξανθη, μακριά περούκα στα μαλλιά της. Διατήρησε λιτό το μακιγιάζ της και πόζαρε στον φωτογραφικό φακό γεμάτη αυτοπεποίθηση.

Η σχεδιάστρια Donatella Versace σε ανάρτησή της εκθίασε τη Beyonce για το στυλ και την ομορφιά της. «Beyonce, είσαι ένα όραμα με Versace. Είσαι μοναδική. Το νούμερο ένα, η μοναδική! Ανυπομονώ να δω την ταινία της περιοδείας Renaissance!», έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών που ανήρτησε.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours