26χρονη έμαθε ότι ο σύντροφός της ήταν παντρεμένος… από ένα σχόλιο στο Facebook!

Ό,τι γυαλίζει δεν είναι χρυσός και μάλλον αυτό πρέπει να ισχύει και για τους ξαφνικούς και θυελλώδεις έρωτες που γεννήθηκαν εν μέσω καραντίνας. Το μεγάλο πάθος ενός 40χρονου Βρετανού Πολ Μαγκί για την 26χρονη Αμερικανίδα σύντροφό του  Ρέιτσελ Γουότερς φαίνεται πως γρήγορα ξεφούσκωσε. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στην Κίνα όπου εργάζονταν και οι δύο εν μέσω των αυστηρών λοκντάουν που είχαν επιβληθεί για την αναχαίτιση του ιού. Ο 40χρονος όμως, τον Απρίλιο έπρεπε να επιστρέψει στην πατρίδα του, στο Νόριτς της Αγγλίας, «για να δει τους γονείς του». Και εκ τότε, χάθηκαν τα ίχνη του.

Δεν απάντησε ποτέ στα τηλέφωνα ούτε στα μηνύματα της φίλης του. Η 26χρονη ανήσυχη ξεκίνησε να τον ψάχνει ούσα σίγουρη, ότι κάτι κακό συνέβη στον αγαπημένο της. Έφτασε  να ξεκινήσει καμπάνια  στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ζητώντας από άλλους χρήστες της περιοχής του να της πουν αν τον έχουν δει ή αν γνωρίζουν κάτι παραπάνω,  αφού η ίδια είχε αρρωστήσει από την αγωνία της.

Εκεί έλαβε την πικρή απάντηση που γκρέμισε τον κόσμο της: «ο Πώλ έχει σύζυγο και παιδια». Η 26χρονη, όπως καταγγέλλει στη dailymail, δεν γνώριζε τίποτα. Ο κόσμος της γκρεμίστηκε όταν έμαθε την αλήθεια για τον 40χρονο ο οποίος ακόμη και τώρα δεν έχει απαντήσει σε κανένα μήνυμα της.

Στην ανάρτηση αυτή, δεκάδες χρήστες χλεύασαν την 26χρονη άλλοι κοροϊδεύοντας την αγωνία της κι άλλοι να την αποκαλούν χαζή, διότι δεν κατάλαβε τίποτα. Υπήρχαν όμως και κάποια σχόλια που τη στήριξαν βρίζοντας τον 40χρονο «Πώλ».

Η Ρέιτσελ όμως, που εργάζεται ως μάνατζερ την Κίνα, δεν το έβαλε κάτω. Στον προσωπικό της λογαριασμό, ανέβασε μια φωτογραφία χαμογελαστή γεμάτη όμως υπονοούμενα για τον «άπιστο». Μάλιστα, του αφιερώνει και το νέο τραγούδι (το οποίο εμπεριέχει αρκετά «γαλλικά» εναντίον άπιστων αντρών), της Doja Cat.

26ΧΡΟΝΗ

Για την ώρα πάντως, ο 40χρονος Πωλ δεν έχει απαντήσει, ούτε έχει εμφανιστεί πουθενά για να εξηγήσει την δική του πλευρά. Φίλοι του πάντως, ισχυρίζονται ότι το παντρεμένο ζευγάρι που έχει μαζί και παιδιά ήταν σε διάσταση και λόγω του κορωνοϊού δεν είχαν βρεθεί εδώ και δύο χρόνια. Όμως, μόλις ξανά συναντήθηκαν θυμήθηκαν την αγάπη τους και θέλησαν να ξανασμίξουν.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours