Οι οικοδόμοι είναι η Νο1 επιλογή των γυναικών που απατούν τους άνδρες τους!

1 min read

Ερευνα, όπως γράφει η «Mirror», καταγράφει ότι μία στις πέντε γυναίκες στη Βρετανία που είχαν ερωτική περιπέτεια το έκαναν με οικοδόμο, που συνήθως είχε προσλάβει ο σύζυγός τους. Υψηλή θέση στην έρευνα διεκδικούν και άλλα επαγγέλματα όπως οι ταχυδρόμοι, οι προσωπικοί γυμναστές και οι αστυνομικοί.

Οι ερευνητές θέλησαν να ανακαλύψουν πώς συμβαίνουν τα φλερτ και διαπίστωσαν ότι οι δουλειές που επιτρέπουν στους άνδρες να συναντούν γυναίκες στο σπίτι μπορούν συχνά να οδηγήσουν στο πάθος. Οι λογιστές αντιστοιχούσαν στο 11% των ερωτικών περιπτύξεων, ενώ οι αστυνομικοί και οι δάσκαλοι βρίσκονταν στην τέταρτη θέση από κοινού με 10%. Οι υπάλληλοι καταστημάτων συγκέντρωσαν μόλις το 9%, ενώ ο γαλατάς ήταν κάτι παραπάνω από… ευπρόσδεκτος στο κατώφλι του σπιτιού των «άτακτων» συζύγων.

Οι τραπεζίτες ήρθαν στην έβδομη θέση μαζί με τους ηθοποιούς με 3%, αν και η έρευνα δεν ανέφερε αν οι ηθοποιοί προσποιούνται. Στην όγδοη θέση με ένα φτωχό 2%, παρά την καυτή φήμη και την υποτιθέμενη απήχηση της στολής τους, ήταν οι πυροσβέστες.

Ο ιστότοπος τυχερών παιχνιδιών ρώτησε 2.000 γυναίκες του Ηνωμένου Βασιλείου για τα επαγγέλματα των ανδρών που επέλεξαν για μια εξωσυζυγική περιπέτεια. Ο εκπρόσωπος Τύπου, Tim Agnew, δήλωσε: «Φαίνεται ότι οι οικοδόμοι, οι ταχυδρόμοι και οι προσωπικοί γυμναστές εκμεταλλεύονται στο έπακρο τις ευκαιρίες που προσφέρουν οι δουλειές τους. Έρχονται καθημερινά σε επαφή με πολλούς πελάτες και είναι προφανές από την έρευνά μας ότι αυτές οι τυχαίες συναντήσεις, συχνά, καταλήγουν στο κρεβάτι».

Πηγή: skai.gr

About Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours