Σκυλιά κατασπάραξαν άνδρα στην oρεινή Κορινθία!

Αναλυτικότερα, εχθές το μεσημέρι της Τρίτης (17/1), ο 60χρονος άνδρας ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας βγήκε να περπατήσει το μεσημέρι στους δρόμους του χωριού… όταν ξαφνικά του επιτέθηκε αγέλη από αδέσποτα σκυλιά. Δυστυχώς όσο και εάν προσπάθησε να αντισταθεί δεν μπόρεσε να γλιτώσει… με αποτέλεσμα να μεταφερθεί από συγχωριανούς του, στο Κέντρο Υγείας Κιάτου και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου. Σύμφωνα με πληροφορίες του DMnews.gr, τα σκυλιά δάγκωσαν τον άνδρα στο πόδι, συγκεκριμένα στον αστράγαλο όπου χρειάστηκε να γίνουν ράμματα, όπως επίσης και στο χέρι όπου θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Το πρόβλημα επιθέσεων από αδέσποτα παραμένει άλυτο στην περιοχή καθώς όπως λένε οι κάτοικοι συνεχώς εμφανίζονται ζώα, τα οποία τα παρατάνε οι ιδιοκτήτες τους… είτε γιατί δεν μπορούν άλλο να τα συντηρήσουν είτε γιατί τα βαρέθηκαν!

Οι κάτοικοι, κυρίως οι ηλικιωμένοι νοιώθουν έντονο φόβο ακόμα και να περπατήσουν στον δρόμο καθώς δεν ξέρουν πλέον πώς να προστατευθούν. Επίσης, έχουν υπάρξει περιστατικά όπου τα αδέσποτα έχουν επιτεθεί σε στάνες με ζώα.

Παράλληλα και οι πολίτες νοιώθουν έντονο φόβο, με τις επιθέσεις των αδέσποτων σε ανθρώπους που απλώς περπατάνε στο δρόμο να είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο, ενώ όπως αναφέρουν, δεν ξέρουν πλέον πώς να προστατευθούν.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *