Η Άννα Βίσση στο «MEGA Star»

Το «MEGA Star», η αγαπημένη μουσική συνήθεια, δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές κάθε Σάββατο στις 16:30 στο MEGA, με την Konnie Μεταξά και τον Αντώνη Δημητριάδη.Αυτό το Σάββατο5 Μαρτίου, ο Αντώνης Δημητριάδης συναντά την Άννα Βίσση στην Πάτρα και μιλούν για την εμφάνισή της στο «Σπίτι με το MEGA», τα επαγγελματικά της σχέδια και τη μουσική επικαιρότητα.

Ο Νίκος Βουρλιώτης αποκαλύπτει την ιστορία πίσω από μία μεγάλη επιτυχία των Goin’ Through.Η Μαντώ εξομολογείται μια ιστορία που συνέβη στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ για το τραγούδι «Εμείς» με τον Αντώνη Ρέμο. Η Κατερίνα Καραβάτου μοιράζεται μαζί μας τα 5 αγαπημένα της τραγούδια που ακούει όταν χαλαρώνει.

Η κάμερα του «MEGA Star» τρυπώνει στα γυρίσματα του νέου βίντεο κλιπ του Χάρη Βαρθακούρη για το τραγούδι «Με ποιο δικαίωμα».

Ακόμα, η Konnie βγαίνει στον δρόμο και δοκιμάζει τις μουσικές γνώσεις των περαστικών σε ένα διασκεδαστικό on the road κουίζ.

H ενότητα «Χάι-5» παρουσιάζει ντουέτα πρωτοεμφανιζόμενων τραγουδιστών με καταξιωμένους καλλιτέχνες. Τέλος, στο καθιερωμένο Τop-10 της εκπομπής μαθαίνουμε ποιες ήταν οι μεγαλύτερες ελληνικές επιτυχίες της εβδομάδας που πέρασε.

«MEGA STAR»

ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 16:30

ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 16:30 ΣΤΟ MEGA

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours