Νίκολας Κέιτζ: O ηθοποιός θα υποδυθεί τον Spider-Man

Ο Νίκολας Κέιτζ αναλαμβάνει τον ρόλο του Spider-Man στη live-action σειρά της Amazon με τίτλο «Spider-Man Noir».

Το νέο πρότζεκτ είναι μια συμπαραγωγή της Amazon MGM Studios και της Sony Pictures Television.

Ο Κέιτζ αναλαμβάνει τον ίδιο χαρακτήρα, στον οποίο είχε δανείσει τη φωνή του για την  βραβευμένη με Όσκαρ animated ταινία, «Spider-Man: Into The Spider-Verse».

Στην επίσημη σύνοψη της σειράς, γράφει: «Το Noir αφηγείται την ιστορία ενός γερασμένου και ταλαιπωρημένου ιδιωτικού ντετέκτιβ στη Νέα Υόρκη της δεκαετίας του 1930, ο οποίος αναγκάζεται να αναμετρηθεί με την προηγούμενη ζωή του ως ο ένας και μοναδικός υπερήρωας της πόλης».

Την παραγωγή αναλαμβάνουν οι Κρίστοφερ Μίλερ και Φιλ Λορντ, γνωστοί για τις προηγούμενες «Spider-Verse» ταινίες. Μαζί τους θα είναι και η Έιμι Πασκάλ.

Nicolas Cage is officially set to star in the live-action ‘SPIDER-MAN NOIR’ series for Prime Video.

Steve Lightfoot (‘The Punisher’) & Oren Uziel (‘22 Jump Street’) will serve as showrunners.

Henry Bradbeer (‘Fleabag’) will direct the first 2 episodes. pic.twitter.com/veTodqvgJ0— DiscussingFilm (@DiscussingFilm) May 14, 2024


Ο επικεφαλής του τμήματος τηλεόρασης της Amazon MGM Studios, Βέρνον Σάντερς είπε: «Η επέκταση του σύμπαντος της Marvel με το Noir είναι μια ξεχωριστή ευκαιρία και είναι τιμή μας να φέρουμε αυτή τη σειρά στους πελάτες μας παγκοσμίως στο Prime Video. Ο εξαιρετικά ταλαντούχος Νίκολας Κέιτζ είναι μια ιδανική επιλογή για τον νέο μας υπερήρωα και η πετυχημένη ομάδα παραγωγής αλλά και η ομάδα της Sony είναι αφοσιωμένη στην επέκταση αυτού του franchise με τον πιο αυθεντικό τρόπο».

You May Also Like

More From Author