Το συγκινητικό reunion των No Doubt στο Coachella

Ήταν το βράδυ του Σαββάτου που η Gwen Stefani ενώθηκε με τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος των No Doubt και γνώρισαν την αποθέωση τραγουδώντας στη σκηνή του Coachella.

«Έχουν περάσει εννέα γ@$# χρόνια!» φώναξε η frontwoman στη σκηνή. Στο stage, τη Gwen Stefani συνόδευσαν ο μπασίστας Tony Kanal, ο κιθαρίστας Tom Dumont και ο ντράμερ Adrian Young για πρώτη φορά μετά από σχεδόν μια δεκαετία.

«Σκεφτόμουν ότι πρέπει να ξεσκονίσουμε μερικά από τα παλιά σ.. μας», είπε η pop star και άρχισαν το σόου τους.

«Με πήγαν πολύ πίσω»

Το συγκρότημα έμεινε πιστό σε αυτό το συναίσθημα καθ’ όλη τη διάρκεια του 80λεπτου σετ του, πραγματοποιώντας ένα νοσταλγικό σόου που οι θαυμαστές τους αποκάλεσαν απολύτως εκπληκτικό, εμβληματικό και μια από τις καλύτερες παραστάσεις της χρονιάς.

«Οι No Doubt με πήγαν πολύ πίσω» έγραψε ένας χρήστης στο Twitter. «Οι No Doubt ήταν τόσο καλοί, ακούγονταν υπέροχα και η χημεία μεταξύ τους ήταν ακόμα εκεί. Είμαι τόσο χαρούμενος και τους χρειάζομαι να κάνουν περιοδεία» σχολίασε χαρακτηριστικά άλλος χρήστης.

Μεταξύ άλλων τραγουδιών, οι No Doubt τραγούδησαν και το «Don’t Speak», τραγούδι ορόσημο στην καριέρα τους, γνωρίζοντας την αποθέωση του κοινού.

You May Also Like

More From Author