Matrix: Ετοιμάζεται νέα ταινία

O σεναριογράφος του «The Martian», Ντρου Γκόνταρντ, ετοιμάζεται να αναλάβει το σενάριο και τη σκηνοθεσία του νέου σίκουελ της διάσημης σειράς ταινιών επιστημονικής φαντασίας «Matrix» των δημιουργών Λίλι και Λάνα Γουατσόφσκι.

«Δεν είναι υπερβολή να πω ότι οι ταινίες Matrix άλλαξαν τόσο τον κινηματογράφο όσο και τη ζωή μου», δήλωσε πρόσφατα ο σεναριογράφος και πρόσθεσε: «Η εξαιρετική καλλιτεχνική δημιουργία της Λάνα και της Λίλι με εμπνέει καθημερινά και είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία να αφηγηθώ ιστορίες στον κόσμο τους». Ο Γκόνταρντ θα συμμετέχει και στην παραγωγή, μαζί με την Σάρα Έσμπεργκ μέσω της Goddard Textiles, ενώ η Λάνα Γουατσόφσκι θα είναι η εκτελεστική παραγωγός.

matrix
Οι θαυμαστές του franchise αναμένουν με αγωνία την επιστροφή του Κιάνου Ριβς

Το επιτυχημένο franchise ξεκίνησε με το «The Matrix» το 1999 και συνέχισε με τις ταινίες «The Matrix Reloaded», «The Matrix Revolutions» και «The Matrix Resurrections» το 2021, κερδίζοντας 1,8 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

Καμία άλλη πληροφορία δεν έγινε ακόμα γνωστή όσον αφορά στην υπόθεση και το αν θα επιστρέψουν οι πρωταγωνιστές Κιάνου ΡιβςΛόρενς Φίσμπερν, Κάρι Αν Μος και Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ.

You May Also Like

More From Author