Άαρον Τέιλορ – Τζόνσον: Ποιος είναι ο 33χρονος που ίσως γίνει ο νέος Μποντ

Δημοσιεύματα που κυκλοφορούν το τελευταίο 24ωρο θέλουν τον Άαρον Τέιλορ – Τζόνσον να παίρνει τη σκυτάλη από τον Ντάνιελ Κρεγκ, ως ο επόμενος πράκτορας 007.

Ο 33χρονος Βρετανός ήταν ανάμεσα στους υποψηφίους εδώ και αρκετά χρόνια, μα το όνομα του άρχισε να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους πριν από κάποιους μήνες. Τώρα, σύμφωνα με τα διεθνή πρακτορεία, η επίσημη πρόταση έχει γίνει και το μόνο που μένει είναι η απάντησή του.

Το ξεκίνημά του στην υποκριτική

H αφετηρία του Τέιλορ – Τζόνσον στον κινηματογράφο έγινε στις αρχές του 2000, όπου εμφανίστηκε σε ταινίες, όπως το «Shanghai Knights» (2003), το «Illusionist» (2006), το «Angus, Thongs and Perfect Snogging» (2008).

tAsJvFI1r51UMRrsOGMS9cubu93
Στο «Nowhere Boy» (2009)

Όμως, ο ρόλος του ως Τζον Λένον στο βιογραφικό φιλμ «Nowhere Boy» (2009) ήταν αυτός που οδήγησε την καριέρα του σε ανοδική πορεία. Στη συνέχεια, γνώρισε μεγαλύτερη δημοσιότητα με τον πρωταγωνιστικό χαρακτήρα στην υπερηρωική ταινία «Kick-Ass» του 2010 και το σίκουελ που ακολούθησε το 2013.

Κλείσιμο

Έπειτα, συμμετείχε στο θρίλερ «Savages» (2012), το «Anna Karenina» (2012), όπου συμπρωταγωνίστησε δίπλα στην Κίρα Νάιτλι και στο «Godzilla» του 2014. Αλλά ήταν ο ρόλος του στο «Avengers: Age of Ultron» και η είσοδος του στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel που εκτόξευσαν σε άλλα επίπεδα τη φήμη του. Για την ερμηνεία του ως ένας ψυχοπαθής περιπλανώμενος στο «Nocturnal Animals» της επόμενης χρονιάς κέρδισε υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα και BAFTA Β’ Ανδρικού Ρόλου.

sBm1X7AOT3cFBoPf5W0k94kJ6U
Στο «Avengers: Age of Ultron» (2015) μαζί με την Ελίζαμπεθ Όλσεν

Πρόσφατα, ο Τέιλορ – Τζόνσον συμμετείχε στο «Tenet» (2020) του Κρίστοφερ Νόλαν και στην κωμική περιπέτεια «Bullet Train» μαζί με ένα πρωτοκλασάτο καστ, του οποίου ηγούνταν ο Μπραντ Πιτ. Μάλιστα, το πιο πρόσφατο πρότζεκτ του είναι το «Fall Guy» με την Έμιλι Μπλαντ και τον Ράιαν Γκόσλινγκ, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις αρχές Μαΐου.

Η προσωπική του ζωή

Ο ηθοποιός γνώρισε τη σύζυγό του στα γυρίσματα του «Nowhere Boy», στην οποία ήταν η σκηνοθέτρια. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, ότι το 2009 ο Άαρον ήταν 18 χρονών, ενώ η Σαμ 42. Οι δυο τους ερωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν στην Αγγλία λίγα χρόνια μετά, όταν ο Άαρον ήταν 22 και η Σαμ 45.

BLU_A29714418
Με τη σύζυγό του, Σαμ, στα InStyle Awards του 2018

Το ζευγάρι έχει 2 κόρες, η πρώτη γεννήθηκε το 2010 και η δεύτερη ήρθε στον κόσμο το 2012. Η Σαμ έχει αποκτήσει και δύο κόρες από προηγούμενο γάμο της.

Τα αρνητικά σχόλια για τη διαφορά ηλικίας

Ο ηθοποιός και η σκηνοθέτρια έχουν αντιμετωπίσει αρκετές φορές αρνητικά σχόλια για τη μεγάλη διαφορά ηλικίας τους. 

Η Σαμ (η οποία είχε σκηνοθετήσει το «Fifty Shades of Grey») είχε μιλήσει στο παρελθόν για το γεγονός ότι ερωτεύτηκε τον Άαρον στα γυρίσματα της ταινίας του «Nowhere Boy», αλλά επέμεινε ότι δεν συνέβη τίποτα μέχρι να ολοκληρωθεί το έργο.

Χαρακτηριστικά, είχε δηλώσει: «Κατάφερα να κρατηθώ πραγματικά μέχρι σχεδόν το τέλος της ταινίας. Δεν ήμασταν καν μαζί τότε. Ίσως τα συναισθήματα να υπήρχαν αλλά να μην είχαν εκδηλωθεί. Το θέμα είναι ότι είχαμε έναν ψυχικό δεσμό όταν δουλεύαμε μαζί. Ήξερα από το τρεμούλιασμα ενός βλεφάρου τι είδους ερμηνεία θα έπαιρνα. Αισθάνθηκα αυτή τη σύνδεση σχεδόν από την πρώτη μέρα της γνωριμίας μας».

375701792_1952044578512443_316002325429665805_n

Η πρόταση να γίνει Τζέιμς Μποντ
Ο Τέιλορ – Τζόνσον ήταν από καιρό στην κούρσα για τον διάδοχο του Ντάνιελ Κρεγκ στον θρυλικό ρόλο του Τζέιμς Μποντ. Ανάμεσα στους άλλους υποψηφίους που είχαν κατά καιρούς ακουστεί, ήταν ο Ίντρις Έλμπα, ο Χένρι Κάβιλ, ο Τομ Χάρντι και πιο πρόσφατα φήμες ήθελαν τον – φρέσκο από τη νίκη του στα Όσκαρ – Κίλιαν Μέρφι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, ο 33χρονος Άγγλος δεν έχει ακόμη αποδεχτεί επίσημα τον ρόλο, αλλά περιγράφεται ήδη από τα διεθνή ΜΜΕ ως ο επόμενος κινηματογραφικός πράκτορας 007.

shutterstock_2322820201__1_

Μια πηγή δήλωσε: «Ο Μποντ είναι η δουλειά του Άαρον, αν επιθυμεί να την αποδεχτεί. Η επίσημη προσφορά είναι στο τραπέζι και περιμένουν να ακούσουν την απάντησή του».

«Το βρίσκω γοητευτικό και υπέροχο που οι άνθρωποι με βλέπουν σε αυτόν τον ρόλο. Το εκλαμβάνω ως μεγάλο κομπλιμέντο» δήλωσε στο «Numero» την περασμένη εβδομάδα για την υποψηφιότητα του, ο Τέιλορ-Τζόνσον.

Φωτογραφίες: Splashnews.com / IDEAL IMAGE, Shutterstock

You May Also Like

More From Author