Κινηματογραφική σύλληψη επικίνδυνου κακοποιού από την «Κινητή Αστυνομική Μονάδα» της Κινέτας

  • Εδώ και τρεις μέρες είχε εκδοθεί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης με την αστυνομία να τον αναζητά στη Δυτική Αττική, εκείνος όμως, απτόητος, συνέχιζε κανονικά τη δράση του και προχωρούσε σε διαρρήξεις και κλοπές σε Μάνδρα, Κινέτα και Μέγαρα

Το πρωί της Πέμπτης είχε βάλει στο μάτι πολυτελή εξοχική κατοικία στην Κινέτα. Μαζί με δύο συνεργούς του εισέβαλλαν στο σπίτι όμως υπολόγιζαν χωρίς τα… αντανακλαστικα των κατοίκων της περιοχής και της κινητής Αστυνομικής Μονάδας Κινετας.

Μόλις οι αστυνομικοί της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας έλαβαν σήμα για κίνηση υπόπτου οχήματος αμέσως ξεκίνησαν τις έρευνες.

Αρχικά εντόπισαν το όχημα έξω από το σπίτι. Αφού ζήτησαν ενισχύσεις άρχισαν να πλησιάζουν την κατοικία. Εκείνη τη στιγμή ο ένας δράστης πήδηξε τη μάντρα, μπήκε στο όχημα και διέφυγε.

Οι αστυνομικοί κατέβηκαν από το περιπολικό και με τα όπλα στα χέρια άρχισαν να προχωρούν προς το εσωτερικό του σπιτιού.

Οι κάτοικοι της περιοχής, ορισμένοι εκ των οποίων θύματα των δραστών , παρακολουθούσαν τις σκηνές με κομμένη την ανάσα ενώ άλλοι είχαν περικυκλώσει το τετράγωνο για να αποτρέψουν τη διαφυγή των δραστών με τους αστυνομικούς να τους απομακρύνουν.

Ο ένας εκ των δύο αστυνομικών κατάφερε να εντοπίσει τον αδίστακτο κακοποιό μέσα στο σπίτι και με αστραπιαίες κινήσεις του πέρασε χειροπέδες, με τη συνδρομή της ομάδας ΔΙΑΣ, ενώ ο συνεργός του κατάφερε να διαφυγει πεζός.

Ο δράστης φορούσε χειρουργική μάσκα και γάντια στα χέρια, ωστόσο πάνω του δεν εντοπίστηκε οπλισμός με τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι έδωσε τα όπλα στους συνεργούς του κατά την διάρκεια της επιχείρησης.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές πρόκειται για έναν επικίνδυνο κακοποιό ο οποίος όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που εξασφάλισε πολύ γνωστή ιστοσελίδα πόζαρε στα προσωπικά του μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχοντας βαρύ οπλισμό στα χέρια του.

Μάλιστα κάτοικοι στον Βλυχό Μεγάρων τον έχουν καταγγείλει για άσκοπους πυροβολισμούς, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι λίγες οι φορές που έχει “πρωταγωνιστήσει” σε καταδιώξεις με την ΕΛ. ΑΣ.

πηγή

You May Also Like

More From Author