Κέιτ Μίντλετον: Ο λόγος που δεν λέει την αλήθεια για την υγεία της

Η απόκρυψη της κατάστασης σχετικά με την υγεία της της Κέιτ Μίντλετον μπορεί να έχει αντίκτυπο στη βασιλική οικογένεια – Για ποιον λόγο έχει επιλέξει τη σιωπή γύρω απ’το ζήτημα.

Πολλά τα προβλήματα υγείας που έχει κληθεί να αντιμετωπίσει η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας το τελευταίο διάστημα, με πρώτη από όλους την Κέιτ Μίντλετον, η οποία βρέθηκε στο νοσοκομείο για χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα.

Έχουν περάσει περίπου είκοσι μέρες από τότε που πραγματοποιήθηκε το χειρουργείο, αλλά το Παλάτι του Κένσινγκτον συνεχίζει να τηρεί σιγή ιχθύος με την κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον να παραμένει αδιευκρίνιστη. Κανένας εκτός του στενού κύκλου της βασιλικής οικογένειας δε γνωρίζει με βεβαιότητα τι είδους ήταν η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, ούτε για ποιο λόγο θα είναι τόσο μακρά η ανάρρωσή της, σε αντίθεση με την περίπτωση του βασιλιά Καρόλου, όπου υπάρχει απόλυτη διαφάνεια για την κατάστασή του. Μάλιστα, ο ίδιος θα απομακρυνθεί για λίγο από μερίδα των υποχρεώσεων του, με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ να αναλαμβάνει αυξημένες υποχρεώσεις.

Ο λόγος που δε μιλάει για το πρόβλημα της υγείας της

Τα σενάρια πίσω από το πρόβλημα υγείας της Κέιτ Μίντλετον είναι πολλά, όμως κανείς δεν μπορεί να πει κάτι με βεβαιότητα.

Ωστόσο, αυτό που προβληματίζει τους περισσότερους είναι για ποιο λόγο εκείνη επιλέγει αυτή τη στάση. Το πιθανότερο σενάριο σύμφωνα με τις φήμες στα βρετανικά μέσα, είναι πως υπάρχουν «σύννεφα» στο γάμο της. Ειδικότερα, υπάρχει έντονη φημολογία, ότι η Κέιτ Μίνλετον και πρίγκιπας Γουίλιαμ δεν είναι και τόσο καλά μεταξύ τους.

Όπως ανέφερε ο Μάικλ Τζόουνς στο ABC People, η τεταμένη κατάσταση στη σχέση το ξεκίνησε μετά από ένταση σχετικά με την κατάσταση του πρίγκιπα Χάρι. Ο ίδιος σχολιάστηκε για «απαράδεκτη» συμπεριφορά στο γάμο τους. Με την Κέιτ Μίντλετον προφανώς να του στέλνει «τελεσίγραφο», για να συνεννοηθούν, ή διαφορετικά θα δημιουργηθεί μια «εθνική αμηχανία».

Το αντίκτυπο της σιωπής της και το κοινό της

Όπως ανέφερε και ο Μάικλ Τζόουνς, η σιωπή της Κέιτ Μίντλετον πρόκειται να επιφέρει σημαντικό αντίκτυπο στη βασιλική οικογένεια. «Αν δε λες την αλήθεια και προσπαθείς να καλύψεις γεγονότα, είναι έλλειψη αυθεντικότητας», είπε χαρακτηριστικά.

Μπορεί η Κέιτ Μίντλετον να μην έχει μιλήσει ανοιχτά, ενδεχομένως και για να προστατεύσει τα παιδιά της, όμως το κοινό ζητάει να αποκαλύψει την αλήθεια σύντομα. Πολλές είναι οι πλευρές, που ισχυρίζονται, ότι η υγεία της σχετίζεται με τις τρεις εγκυμοσύνες, ή κάποιου είδους παλινδρόμησης. Άλλοι πάλι κάνουν λόγο για υστερεκτομή, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα Marca.

You May Also Like

More From Author