Ο David Guetta γίνεται για 4η φορα ο No. 1 DJ σε όλο το κόσμο στο Top 100 στο DJ Mag

Ο David Guetta διεκδίκησε για άλλη μια φορά τον τίτλο του Νο. 1 DJ του κόσμου στην αριστοκρατική δημοσκόπηση του DJ Mag για τους Top 100 DJs. Αυτή σηματοδοτεί την τέταρτη φορά που εξασφαλίζει την πρώτη θέση, ένα αξιοσημείωτο επίτευγμα περισσότερο από μια δεκαετία μετά την αρχική του στέψη το 2011. Ξεπερνώντας ακόμη και τον καθοδηγητή του Martin Garrix, ο οποίος ηγήθηκε της δημοσκόπησης πέρυσι, ο Guetta και ο Garrix μοιράζονται τώρα τέσσερις νίκες ο καθένας, υστερώντας μόνο Ο Ολλανδός θρύλος της τρανς Armin Van Bureen με πέντε Νο. 1.

Εκφράζοντας τη χαρά του, ο Guetta σχολίασε τους διάφορους λόγους για την επαναλαμβανόμενη επιτυχία του, αποδίδοντας προηγούμενες νίκες στο Future Rave και τη φετινή νίκη σε επιτυχίες όπως το «I’m Good» και άλλα ρεκόρ crossover. Απολαμβάνει την ικανότητα να μεταφέρει διαφορετικά συναισθήματα μέσω της μουσικής του, επιδεικνύοντας την ευελιξία του.

David-Guetta

Το ταξίδι του Guetta στη διεθνή αναγνώριση ξεκίνησε το 2001 με την κυκλοφορία του «A Little More Love», ενός ύμνου στο dancefloor που τον εκτόξευσε στα αστέρια. Παρά την ιδιότητά του ως megastar της ποπ, έχει διατηρήσει επιδέξια μια σύνδεση με τις ρίζες του, εμφανής σε συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως η Britney Spears, η Zara Larsson, η Bebe Rexha και άλλοι τον περασμένο χρόνο.

Αξιοσημείωτο το 2023 είναι η βαθύτερη εμβάθυνση του Guetta στους δίσκους του Future Rave και στην ιδέα του πάρτι. Αυτό το εγχείρημα περιελάμβανε τη μεταφορά του Future Rave στο Hï Ibiza τα βράδια της Παρασκευής, μια κίνηση που του επέτρεψε να επανασυνδεθεί με τις ρίζες της κοινότητας του DJ, ξεχωριστά από το mainstream ραδιόφωνο και τη ροή. Ο Guetta βρήκε τεράστια χαρά και ικανοποίηση στην παραγωγή μουσικής αποκλειστικά για την κοινότητα, η οποία πιστεύει ότι είχε σημαντικό αντίκτυπο στην ηλεκτρονική μουσική σκηνή.

Η δημοσκόπηση των 100 κορυφαίων DJ συγκέντρωσε εκπληκτικά 1,3 εκατομμύρια ψήφους από 237 χώρες, ενισχύοντας τη θέση της ως παγκόσμιο βαρόμετρο για την αριστεία των DJ.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours