«Μεγαλώνω κι έχω άλλες προτεραιότητες»

Με αφορμή το νέο της τραγούδι με τίτλο «Bam Bam» που κυκλοφόρησε κι αναφέρεται στον χωρισμό της από τον Σον Μέντες, η 25χρονη εξήγησε τους λόγους που τους οδήγησαν εκεί

Τέσσερις μήνες μετά τον χωρισμό της από τον Σον Μέντες, η Καμίλα Καμπέγιο σπάει τη σιωπή της και αποκαλύπτει τους λόγους, που αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Αν και οι δύο σταρ φαίνονταν πως ζούσαν έναν μεγάλο έρωτα και είχαν εξελιχθεί σε ένα από τα πιο αγαπητά και πολυσυζητημένα ζευγάρια της showbiz, αποφάσισαν να χωρίσουν τον Νοέμβριο κι έκαναν μάλιστα, την είδηση γνωστή μέσω μίας δημοσίευσης στο Instagram.

«Γεια σας παιδιά, αποφασίσαμε να λήξουμε τη σχέση μας, αλλά η αγάπη που τρέφουμε ο ένας για τον άλλο ως άνθρωποι, είναι δυνατότερη από ποτέ. Ξεκινήσαμε τη σχέση μας ως κολλητοί και θα συνεχίσουμε να είμαστε κολλητοί. Εκτιμούμε τόσο την υποστήριξή σας από την αρχή εώς και σήμερα. Καμίλα και Σον», έγραψαν.

kamila

Οι λόγοι παρέμεναν άγνωστοι, όμως η Καμίλα Καμπέγιο αποφάσισε να ικανοποίησει -έστω και καθυστερημένα- την περιέργεια του κοινού της.

Όπως ανέφερε σε συνέντευξή της στη Zane Lowe της Apple Music η νεαρή τραγουδίστρια, τα χρόνια περνούν και οι επιθυμίες της, καθώς και ο τρόπος που βλέπει τα πράγματα, αλλάζει.

«Όσο μεγαλώνω, οι προτεραιότητές μου αλλάζουν. Νιώθω πως το ίδιο ισχύει και για τους δυο μας. Ξεκινήσαμε κι οι δύο πολύ νωρίς την καριέρα μας και τώρα, πρέπει να μάθουμε να φερόμαστε σαν υγιείς ενήλικες», δήλωσε η Καμίλα Καμπέγιο.
«Οι προτεραιότητές μου αλλάζουν, καθώς και τα πράγματα, στα οποία εστιάζω πλέον στη ζωή μου» εξήγησε η τραγουδίστρια ακι στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Εκείνα τα χρόνια που βγαίναμε, ακόμα και όταν έγραψα το πρώτο μου άλμπουμ και ακόμα και τώρα, εστιάζω στο πως μπορώ να είμαι ένας θετικός άνθρωπος, που περιβάλλεται από τα σωστά πράγματα».

Άλλωστε, αυτό λέει και το νέο της τραγούδι, με τίτλο «Bam Bam». «Ήμασταν παιδιά στην αρχή, υποθέτω ότι είμαστε ενήλικες τώρα. Δεν μπορούσα να φανταστώ ποτέ ότι θα είχα καν αμφιβολίες, αλλά δεν πάνε όλα καλά», ακούγεται στην αρχή του τραγουδιού και η Καμίλα Καμπέγιο φρόντισε να εξηγήσει ακριβώς τι εννοεί.

Camila Cabello - Bam Bam (Official Music Video) ft. Ed Sheeran

«Το μόνο που νιώθω για τον Σον, ακόμα και μετά τον χωρισμό μας είναι αγάπη και τίποτα άλλο. Και αυτό το τραγούδι είναι ακριβώς αυτό που σκεφτόμουν. Προσπαθούσα να γράψω ένα κομμάτι που να περιγράφει αυτούς τους κύκλους που κάνει η αγάπη και η ζωή μας. Νομίζω τα κατάφερα», δήλωσε η 25χρονη.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours