Μετα τα ροζ συννεφακια μας`ξανασυστηνεται` ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ…ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ

1 min read

Συνέχεια στην μάχη των ανακοινώσεων εκατέρωθεν των δύο παρατάξεων με νέα απάντηση αυτή τη φορά απο την παράταξη του κυρίου Γκιώνη σε όσα του καταλογίζει η κυρία Πρωτοπαππα, με τις ανακοινώσεις που εξέδωσε την Πέμπτη & την Παρασκευή 13 & 14 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση προς ενημέρωση  σας.

“Η επικοινωνιακή προσπάθεια της κυρίας Πρωτοπαππά να διαμορφώσει ένα βολικό, για εκείνη και την παράταξή της, αφήγημα ότι στέκεται δίπλα στους επαγγελματίες της πόλης και του Δήμου, έπεσε ξεκάθαρα στο κενό. 

Αδυνατώντας να αντικρούσει τα γεγονότα και να αναφερθεί στην ουσία των ζητημάτων, επιστρέφει στην προσφιλή τακτική που έχει εφαρμόσει κατά κόρον στο παρελθόν: ένα κρεσέντο λαϊκισμού με τεράστια δόση τοξικότητας, με ανεπιτυχή προσπάθεια να επιτεθεί στο πρόσωπο του κ. Γιώργου Γκιώνη.

Ας ξανασυστηθούμε λοιπόν! 

Ο Γιώργος Γκιώνης, είναι ένας στοργικός πατέρας τριών θαυμάσιων κοριτσιών που σέβεται τον εαυτό του και στέκεται ουσιαστικά δίπλα σε όλους με τρυφερότητα, ενσυναίσθηση και αγάπη. Εμπιστεύεται τις γυναίκες, αναγνωρίζει την ισότιμη θέση τους σε όλους τους τομείς της ιδιωτικής ζωής και της δημόσιας σφαίρας και αυτό το έχει αποδείξει έμπρακτα με τις επιλογές του και στον δημόσιο βίο. 

Της υπενθυμίζουμε πως ήταν εκείνος που πρότεινε στο σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου, του ανώτατου οργάνου του Δήμου, την Πρόεδρο. Ήταν εκείνος που στην προηγούμενη θητεία του, επέλεξε την ίδια την κ. Πρωτοπαππά για να αναλάβει τη θέση της Αναπληρώτριας Δημάρχου. Και παραμένει εκείνος που αναδεικνύει τη μέγιστη σημασία της συμμετοχής των γυναικών στα κοινά, αφού το ψηφοδέλτιο της «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ» για τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, υπερκαλύφθηκε με ποσοστό μεγαλύτερο του 45%.

Και για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους, η έκφραση «βρίσκομαι στο ροζ συννεφάκι μου», σύμφωνα με πηγή του πολύγλωσσου ηλεκτρονικού λεξικού χρωματικών εκφράσεων του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών σημαίνει πως «κάποιος είναι ουτοπιστής». Η απόσταση ανάμεσα στην αλήθεια και στο δραματικό αφήγημα της κ. Πρωτοπαππά, είναι τόση όσο απέχει ο ρεαλισμός από το ροζ συννεφάκι στο οποίο βρίσκεται.

Από την πλευρά μας, με συνέπεια και σοβαρότητα, με όραμα και σχέδιο, ενωμένοι και ανανεωμένοι με φρέσκα πρόσωπα, συνεχίζουμε ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ την αναπτυξιακή πορεία του Δήμου μας!”

Η ΕΙΡΩΝΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΚΑΖΑΝΗΣ

About Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours