Η ώρα της ΑΕΚ για τα αστέρια

Ένα βήμα μακριά από τους ομίλους του Champions League η ΑΕΚ, που ψάχνει την ανατροπή στη ρεβάνς με την Αντβέρπ (22:00, CS 2, MEGA) στην Opap Arena.

Αποφασισμένη για τη μεγάλη πρόκριση η Ένωση, που υποδέχεται σήμερα το βράδυ τη βελγική ομάδα, με στόχο να ανατρέψει το 1-0 με το οποίο ηττήθηκε στην Αμβέρσα πριν μία εβδομάδα και να πάρει εκείνη το πολυπόθητο εισιτήριο για τους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League. Εκεί όπου θέλει να επιστρέψει μετά από πέντε χρόνια. 

Ένα παιχνίδι… σχεδόν 20 εκατ. ευρώ για την ΑΕΚ, όσα δηλαδή και τα εξασφαλισμένα έσοδά της σε περίπτωση που μπει στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. 

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας θέλουν να αφήσουν πίσω τους τη μεγάλη γκέλα με τον Πανσερραϊκό στην πρεμιέρα τους στο πρωτάθλημα και να επιβεβαιώσουν την αγωνιστική ανωτερότητά τους απέναντι στην Αντβέρπ, μετά την άδικη ήττα στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων. 

Με… 12ο παίκτη φυσικά τον κόσμο της η ΑΕΚ, καθώς σήμερα το βράδυ δεν θα πέφτει καρφίτσα στην “καυτή” OPAP Arena, στην οποία θα απλωθεί για πρώτη φορά το σεντόνι του Champions League. 

Με μία έκπληξη η αποστολή της Ένωσης, καθώς συμπεριλήφθηκε τελικά και ο Λιβάι Γκαρσία, παρότι και χθες έκανε ειδικό πρόγραμμα, ωστόσο θεωρείται απίθανο να βρίσκεται στο βασικό σχήμα. Το δίδυμο μπροστά θα είναι οι Τσούμπερ και Πόνσε, τετράδα στο κέντρο οι Γκατσίνοβιτς, Σιμάνσκι, Πινέδα, Άμραμπατ, στην άμυνα ο Χατζισαφί, Βίντα, Μουκουντί, Ρότα και στο τέρμα Στάνκοβιτς ή Αθανασιάδης. 

Για την Αντβέρπ, που θα στερηθεί τον τιμωρημένο δεξιό μπακ Μπατάιγ, αναμένεται να ξεκινήσουν  σε σχηματισμό 4-3-3 οι: Μπουτέζ – Ντε Λατ, Αλντερβάιρελντ, Κουλιμπαλί, Βάινς – Εκέλενκαμπ, Κειτά, Βερμέερεν, – Οντρέικα, Γιάνσεν, Μπαλικβίσα

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours