Νέα Συνεργασία:will.i.am & Britney Spears – MIND YOUR BUSINESS

Η Britney Spears επέστρεψε στο πλευρό του will.i.am. με το τραγούδι-δήλωση “MIND YOUR BUSINESS”!

Τίτλος τραγουδιού“MIND YOUR BUSINESS”

Καλλιτέχνης: will.i.am & Britney Spears

Μουσική / Στίχοι: Anthony Preston, Britney Spears, Johnny Goldstein, William Adams

Εταιρεία: will.i.am music

Από το LP: Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 21 Ιουλίου 2023

Art-Cover:

Λίγο ή πολύ η ιστορία της Britney Spears είναι γνωστή παγκοσμίως μιας κι ουκ ολίγες φορές μάς απασχόλησε με τα προσωπικά της ζητήματα. Ωστόσο, όλοι έχουν δικαίωμα σε λίγη ανάπαυλα, η οποία για την Spears σταμάτησε στις 21 Ιουλίου που επέστρεψε στη μουσική βιομηχανία.

Πιο συγκεκριμένα, η πολυτάραχη, Αμερικανίδα pop star βρέθηκε στο πλευρό του will.i.am και μαζί τραγούδησαν το “MIND YOUR BUSINESS”. Πρόκειται για ένα τραγούδι δήλωση που ουσιαστικά λένε σε όλους μας (δικαίως) να “κοιτάμε τη δουλειά” μας. Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού υπογράφουν οι Anthony PrestonBritney SpearsJohnny Goldstein και William Adams.

Σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο CBS Mornings την Πέμπτη, ο will.i.am είπε ότι μεταφέρει ένα μήνυμα σχετικά με τη σημασία της ιδιωτικής ζωής, καθώς τα φώτα της δημοσιότητας συχνά προσελκύουν αμείλικτο δημόσιο έλεγχο. “Υπάρχει μια λεπτή γραμμή και ο καθένας αξίζει την εκδοχή του απορρήτου”, είπε, μιλώντας από το Σεν Τροπέ στη Γαλλική Ριβιέρα.

Το τραγούδι, ωστόσο, δεν αντανακλά μόνο τους αγώνες που αντιμετωπίζουν οι διασημότητες, αλλά περιλαμβάνει επίσης στίχους που αναφέρονται σε οποιονδήποτε αισθάνεται ότι η ιδιωτικότητά του έχει παραβιαστεί στον σημερινό κόσμο που βασίζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours