10 εκατομμύρια σε Φορτούνη για να αφήσει τον Ολυμπιακό!

Από νωρίς το πρωί της Κυριακής διαβάστε στο Sportdog.gr για το ενδιαφέρον των Αράβων για τον Κώστα Φορτούνη και τη μεγάλη πρόταση που ετοιμάζουν για να τον πάρουν από την Ελλάδα.

Σύμφωνα λοιπόν με νεότερα ρεπορτάζ, η Αλ Ουεχντά από τη Σαουδική Αραβία, ομάδα στην οποία είναι προπονητής ο Γιώργος Δώνης, είναι αυτή που… πολιορκεί των αρχηγό των Πειραιωτών.

https://c02e4190d661f8ad7fdbb007a69628f0.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-40/html/container.html?unblockia=true

Οι Σαουδάραβες, έχουν προσεγγίσει τον Ολυμπιακό από την περίοδο της προετοιμασίας στην Αυστρία για τον Έλληνα μέσο, στον οποίον προσφέρουν 10 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια!

Ο παίκτης βρίσκεται σε διαδικασία σκέψης, ενώ ο Ολυμπιακός αναμένεται να εισπράξει περίπου 1 εκατ. ευρώ σε περίπτωση παραχώρησης. Ίσως για αυτό άλλωστε αποκτήθηκε και ο Σκάρπα αποό τη Νότιγχαμ.

Όλα πρέπει να γίνουν άμεσα, καθώς το πρωτάθλημα ξεκινά σήμερα και η Αλ Γουάχτα χρειάζεται άμεσα παίκτη στη θέση αυτή. Γι’ αυτό και όπως σας μεταφέραμε στο sportdog.gr, άμεσα θα υπάρξει επαφή της ΠΑΕ με τον Φορτούνη, ενώ δεν αποκλείεται όπως έχει ξαναγίνει, ο Έλληνας άσος να μιλήσει απευθείας και με τον Βαγγέλη Μαρινάκη!

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours