«Πόσο τυχερή είμαι που ζω»

1 min read

Τα αγαπημένα της πρόσωπα θέλησε να ευχαριστήσει η Μαντόνα έναν μήνα μετά την περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε.

Η σταρ της ποπ έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ανέφερε πόσο ευγνώμων είναι για τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα της σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε δύο στιγμιότυπα, ένα με τον γιο της, Ντέιβιντ Μπάντα και ένα με την κόρη της, Λούρδη Λεόν. Κάτω από αυτά, έγραψε ένα συγκινητικό κείμενο.

«Η αγάπη της οικογένειας και των φίλων είναι το καλύτερο φάρμακο. Έναν μήνα έξω από το νοσοκομείο και μπορώ να σκεφτώ.
Ως μητέρα μπορείς πραγματικά να αναλωθείς στις ανάγκες των παιδιών σου και στα φαινομενικά ατελείωτα δώρα………… Αλλά όταν τα πράγματα ήταν δύσκολα, τα παιδιά μου με βοήθησαν πραγματικά. Είδα μια πλευρά τους που δεν είχα δει ποτέ πριν. Αυτό έκανε τη διαφορά», έγραψε αρχικά.

Στη συνέχεια, φρόντισε να ευχαριστήσει φυσικά, και τους φίλους της που βρέθηκαν στο πλευρό της σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. «Το ίδιο ισχύει και για την αγάπη και την υποστήριξη από τους φίλους μου. Αν κάνετε ζουμ στην εικόνα που κρατάω θα δείτε μια πολαρόιντ που τράβηξε ο Andy Warhol με τον Keith Haring να φοράει ένα σακάκι με το πρόσωπο του Michael Jackson ζωγραφισμένο πάνω του. Ένα τέλειο τρίγωνο λαμπρότητας. Καλλιτέχνης που άγγιξε τόσες πολλές ζωές, συμπεριλαμβανομένης και της δικής μου. Έκλαψα όταν άνοιξα αυτό το δώρο γιατί συνειδητοποίησα πόσο τυχερή είμαι που ζω. Και πόσο τυχερή είμαι που γνώρισα αυτούς τους ανθρώπους και τόσους άλλους που επίσης έχουν φύγει. Σας ευχαριστώ @guyoseary για αυτό το δώρο! Και ευχαριστώ όλους τους αγγέλους μου που με προστάτεψαν και με άφησαν να μείνω για να τελειώσω τη δουλειά μου! ♥️», συνέχισε στην ανάρτησή της η βασίλισσα της ποπ.

Υπενθυμίζεται ότι η Μαντόνα αφού βρέθηκε αναίσθητη στο σπίτι της μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης όπου για τουλάχιστον ένα βράδυ νοσηλεύτηκε διασωληνωμένη σε ΜΕΘ.

Όπως είχε εξηγήσει ο επί χρόνια ατζέντης της Μαντόνα, η 64χρονη τραγουδίστρια είχε υποστεί μια σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη και γι’ αυτό η προγραμματισμένη περιοδεία της έχει αναβληθεί μέχρι νεωτέρας.

About Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours