19/03/2024

«Εδώ είναι… του Ρασούλη» στη Σφίγγα

0

Μια μοναδική παράσταση – αφιέρωμα στον σπουδαίο δημιουργό Μανώλη Ρασούλη, με το χαρακτηριστικό τίτλο «Εδώ είναι του Ρασούλη» και τη συμμετοχή σημαντικών ερμηνευτών και μουσικών, θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το αθηναϊκό κοινό στην αγαπημένη Μουσική Σκηνή «Σφίγγα», την Παρασκευή 5 Μαϊου 2023. 

Τραγουδοποιός, ερμηνευτής, συγγραφέας και δημοσιογράφος, με δεκάδες αγαπημένα τραγούδια, εκατοντάδες άρθρα, ραδιοφωνικές εκπομπές, τηλεοπτικές συνεντεύξεις και αφιερώματα, έχει χαρακτηριστεί ένας από τους καλύτερους στιχουργούς των τελευταίων ετών. Εμβληματικά τραγούδια του έχουν ερμηνευθεί από σημαντικούς καλλιτέχνες και πολλά από αυτά διαμόρφωσαν μουσικά την εποχή τους. 

Στα επιλεγμένα αφιερώματα που γίνονται ανά την Ελλάδα και στο εξωτερικό, συμμετέχουν φίλοι, συνοδοιπόροι, συνεργάτες, καλλιτέχνες που επηρεάστηκαν από το έργο και την προσωπικότητά του και βρέθηκαν πολύ κοντά στο πνεύμα του Μανώλη Ρασούλη αλλά και η νεότερη γενιά που παίρνει τη σκυτάλη και δίνει το δικό της στίγμα σε αγαπημένα κομμάτια. Στο αφιέρωμα «Εδώ είναι του Ρασούλη» ακούγονται σημαντικά και πασίγνωστα τραγούδια του. 

Στη »Σφίγγα», δώδεκα χρόνια μετά το θάνατό του, εκλεκτοί καλεσμένοι θα ερμηνεύσουν τραγούδια από το πλούσιο ρεπερτόριό του και μαζί με μια εξαίρετη ομάδα μουσικών θα μας φέρουν τον πολυγραφότατο και πολυαγαπημένο δημιουργό αναπάντεχα κοντά μας!     

Ερμηνεύουν (αλφαβητικά)
Πέτρος Βαγιόπουλος 
Μπάμπης Βελισσάριος 
Δημήτρης Κοντογιάννης 
Σαββέρια Μαργιολά
Θάνος Ματζίλης 
Μάνος Πυροβολάκης 
Αφεντούλα Ραζέλη 
Απόστολος Ρίζος 
Κωνσταντίνος Στεφανής
& η Ναταλία Ρασούλη 

Παίζει η Ορχήστρα Ρυθμός, που από το 2014 έχει μια πορεία έντονης δραστηριότητας και καινοτομίας, με συμμετοχές σε μουσικά φεστιβάλ και αφιερώματα σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ παράλληλα πραγματοποιεί πολλές συναυλίες δίπλα σε καταξιωμένους καλλιτέχνες. 

Υπεύθυνος ορχήστρας: Νίκος Χιώτογλου
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Ναταλία Ρασούλη
Οργάνωση παραγωγής:
ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΟΝ – ARTWAY Cultural Productions | www.artway.gr

Ώρα έναρξης 22:00 
Προπώληση εισιτηρίων: Viva.gr – sfiga.gr
Είσοδος: 12 ευρώ

Μουσική σκηνή Σφίγγα
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής
(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 6987844845, 2114096149
sfigamusic@gmail.com 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *