Demy: Έχω OCD – Νομίζεις ότι «αν δεν κάνω αυτό, θα συμβεί αυτό το κακό»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» της ΕΡΤ βρέθηκε την Πέμπτη (20/4) η Demy. Η γνωστή pop τραγουδίστρια μίλησε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην τελειομανία της, την εμπειρία της από τη Eurovision, το όνομά της καθώς και στις προτάσεις γάμου που έχει δεχθεί κατά καιρούς.

«Το OCD που έχω, συνδέεται πάρα πολύ με την τελειομανία. Με κρατάει πίσω από το να δοκιμάσω κάτι καινούργιο, επειδή προσπαθώ να προβλέψω το αποτέλεσμα και πρέπει να είναι τέλειο. Δυστυχώς, η τελειομανία είναι μεγάλος εχθρός της προόδου», δήλωσε αρχικά η Demy.

«Το είχα από μικρή αυτό. Ταίριαζα τις παντόφλες των γονιών μου ή να τακτοποιώ κάποια πράγματα να μην ακουμπάνε μεταξύ τους. Νομίζεις ότι “αν δεν κάνω αυτό, θα συμβεί αυτό το κακό”. Καμία λογική. Είμαι στον δεύτερο χρόνο της ψυχοθεραπείας», εξομολoγήθηκε στη συνέχεια.

«Νομίζω ότι πλέον είμαστε σε μία πιο αληθινή εποχή στο marketing των καλλιτεχνών. Το ζητάμε το αληθινό. Έχω δεχθεί παραπάνω προτάσεις γάμου παρά σεξουαλικού τύπου εκδηλώσεις», είπε απαντώντας σε μία προσωπική ερώτηση που της έθεσε ο Φώτης Σεργουλόπουλος και αφορούσε τις εκδηλώσεις θαυμασμού που δέχεται, από τότε που έγινε γνωστή, ως αποτέλεσμα του προφίλ που έχει «χτίσει».

Η τραγουδίστρια ομολόγησε ότι σε άλλους συστήνεται με το καλλιτεχνικό της και σε άλλους ως Δήμητρα, που είναι το βαφτιστικό της.

«Δεν είμαι τόσο καλό παιδί όσο φαίνεται, δεν είμαι αυτό το μονοδιάστατο πράγμα, προσπαθώ να γνωρίζει ο κόσμος παραπάνω πλευρές μου. Με έχουν πει Ντέπυ και Νταίζη. Είχαμε κάτι επείγον μια φορά και ήμασταν στο νοσοκομείο. Πήγα να παρκάρω και μου λέει ο υπάλληλος “δεν μπορείτε να παρκάρετε εδώ”. Ανοίγω το παράθυρο για να του μιλήσω και μου λέει “η Νταίζη είστε”; Δεν μίλησα καθόλου. Σε άλλους συστήνομαι ως Δήμητρα και σε άλλους ως Demy, ανάλογα με τη μέρα, ανάλογα σε ποια φάση είμαι εκείνη την ημέρα. Ένας άντρας στη ζωή μου θα με φώναζε Δήμητρα» είπε για το όνομά της.

«Όταν τελείωσα το τραγούδι στη Eurovision αυτά τα 3 λεπτά φεύγαμε με τα παιδιά σε μια κατάσταση ευφορίας» περιέγραψε για την εμφάνισή της.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours