Lady Gaga:τα…σκασμένα χείλη της στα Όσκαρ

Ενώ η Lady Gaga δέχτηκε διθυραμβικές κριτικές για την εμφάνισή της στη σκηνή των Όσκαρ, αλλά και το απλό ντύσιμο που επέλεξε για να ερμηνεύσει το τραγούδι της «Hold my hand», πήρε επίσης πολλά αρνητικά σχόλια, σχετικά με τα… χείλη της.

Οι θαυμαστές της έκαναν πολλές αναρτήσεις στο Twitter όχι για να επαινέσουν την τραγουδίστρια, αλλά για να εκφράσουν την ανησυχία τους.

lady-gaga__1_

«Lady Gaga δεν σκέφτηκες να βάλεις λίγο lip balm πριν βγεις στη σκηνή;;; 😒 😭», έγραψε ένας χρήστης του Twitter, με κάποιον άλλο να συμφωνεί, λέγοντας: «Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τη Lady Gaga να έχει σκασμένα χείλη κατά τη διάρκεια αυτής της τελετής των Όσκαρ».

Βέβαια, υπήρξαν κι εκείνοι που την υποστήριξαν, αναφέροντας πως νωρίτερα το βράδυ, η σταρ περπάτησε στο κόκκινο χαλί φορώντας ένα έντονο κόκκινο κραγιόν στα χείλη της. Οπότε δεν είναι απίθανο αυτό που κάποιοι αντιλήφθηκαν ως αίμα στα χείλη της να ήταν υπολείμματα από το μακιγιάζ της.

Η εμφάνισή της στα Όσκαρ με μαύρο T-shirt και χωρίς μακιγιάζ

Η Lady Gaga έδωσε το «παρών» στα φετινά βραβεία Όσκαρ, όπου ήταν υποψήφια στην κατηγορία καλύτερου τραγουδιού ταινίας για το «Hold My Hand» από το «Top Gun: Maverick».

Στο κόκκινο χαλί, επέλεξε μία μαύρη τουαλέτα Versace. Αντίθετα, με την εντυπωσιακή πρώτη της εμφάνιση, όταν ανέβηκε στη σκηνή για να ερμηνεύσει το τραγούδι, έκανε τη μεγάλη ανατροπή.

Φορώντας ένα μαύρο μπλουζάκι, ένα τζιν και αθλητικά παπούτσια και χωρίς καθόλου μακιγιάζ, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια μονοπώλησε το ενδιαφέρον στο Dolby Theatre.

Ξεκίνησε την εμφάνισή της απευθύνοντας ένα ηχηρό μήνυμα για την αγάπη. Πιο συγκεκριμένα, είπε:

«Είναι πολύ προσωπικό για μένα. Νομίζω ότι χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον. Χρειαζόμαστε πολλή αγάπη για να προχωρήσουμε σε αυτήν τη ζωή. Όλοι χρειαζόμαστε έναν ήρωα κάποιες φορές – υπάρχουν ήρωες γύρω μας σε αναπάντεχα σημεία. Αλλά, ίσως ανακαλύψετε ότι μπορείτε να είστε ο ήρωάς σας, ακόμα κι αν αισθάνεστε σπασμένοι μέσα σας».

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours