Η δήμαρχος του Παρισιού «διώχνει» την Παρί Σεν Ζερμέν από το Parc des Princes

Όπως φαίνεται η Παρί Σεν Ζερμέν μπορεί να αποχωρήσει από το Parc des Princes, καθώς έχει έρθει σε ρήξη με τη δήμαρχο του Παρισιού για το θέμα πώλησης του σταδίου.
πηγη

Αβέβαιο είναι το μέλλον της Παρί Σεν Ζερμέν στο Parc des Princes. Οι «Παριζιάνοι» αγωνίζονται σε αυτό το γήπεδο από την ίδρυσή τους, αλλά όπως φαίνεται μπορεί να χρειαστεί να αναζητήσoυν νέο «σπίτι».

Η γαλλική ομάδα όλα αυτά τα χρόνια έχει βάλει χρήματα για την συντήρηση και τη βελτίωση του γηπέδου, το οποίο ανήκει στη πόλη του Παρισιού. Η δήμαρχος της πόλης λοιπόν αρνείται να παραχωρήσει το στάδιο και αυτό έχει επιδεινώσει τις σχέσεις του με την ομάδα.

«Η θέση μας είναι ξεκάθαρη. Το Parc des Princes δεν είναι προς πώληση και δεν θα πουληθεί. Αυτή είναι μια οριστική και σταθερή θέση. Είναι μια εξαιρετική κληρονομιά για τους Παριζιάνους», ανέφερε η δήμαρχος του Παρισιού, Αν Ιντλαγκό.

«Είναι απογοητευτικό και αποτελεί έκπληξη να ακούς τη δήμαρχο του Παρισιού να παίρνει μια θέση, που ουσιαστικά να αναγκάζει την PSG και τους οπαδούς μας να απομακρυνθούν από το Parc des Princes. Έχουν προστεθεί δεκάδες εκατομμύρια στο βάρος των φορολογουμένων για τη διατήρηση της δομής του γηπέδου, το οποίο είναι πλέον πενήντα χρόνων και χρήζει ανακαίνισης.

Είναι λυπηρό που η δήμαρχος αποκλείει ξαφνικά και οριστικά τις συζητήσεις για την πώληση που είχαμε εδώ και καιρό, με το σύλλογο να αναγκάζεται τώρα δυστυχώς να βρει εναλλακτικές για το νέο μας «σπίτι». Είναι κάτι που δεν προκλήθηκε από εμάς», ήταν η απάντηση του εκπροσώπου της Παρί σχετικά με την υπόθεση, που αναμένεται να έχει ακόμη κάμποσα… επεισόδια.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours