Σασμός: Το νέο τραγούδι της σειράς «Θνητοί Θεοί»

Ραντεβού με τους τηλεθεατές έχουν την ερχόμενη Δευτέρα οι ήρωες του Σασμού μέσα από τη συχνότητα του ALPHA.

Λίγες ημέρες πριν από την επιστροφή της σειράς κυκλοφορεί το νέο τραγούδι με τίτλο «Θνητοί Θεοί», σε μουσική Νίκου Τερζή και στίχους του Γιάννη Κότσιρα ο οποίος το ερμηνεύει.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου από τον τηλεοπτικό σταθμό «Ο Αστέρης κι η Αργυρώ, στα νέα επεισόδια του “Σασμού”, από τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, στις 21:00, υποτάσσονται στην καταιγίδα του έρωτα. Ό,τι κι αν έχει μεσολαβήσει μεταξύ τους, το ζευγάρι συντονίζεται σε έναν κοινό παλμό, σε μια δυνατή ερωτική σκηνή, υπό τους ήχους του νέου τραγουδιού της σειράς με τη φωνή του Γιάννη Κότσιρα, “Θνητοί θεοί”. Επιβεβαιώνοντας και το ρεφραίν του τραγουδιού: “Δεν πεθαίνει η καρδιά από αγάπη πολύ/κάθε μέρα μακριά μια ζωή φυλακή/ Δεν υπάρχουν αλλά όταν κλείνει η πληγή/ κάθε πόνος χαρά κάθε τέλος κι αρχή”.

Η ιστορία συνεχίζεται με τον κύκλο της βεντέτας μεταξύ των δύο οικογενειών, των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων, να αναζωπυρώνεται. Νέα γεγονότα φέρνουν ανατροπές, πολώνoυν ακόμη περισσότερο τις σχέσεις, κινούν τον ιμάντα της ιστορίας και οδηγούν τη δράση στην απόλυτη κορύφωση!

Ο δρόμος για το “Σασμό” είναι γεμάτος θυσίες. Και καταιγιστικές αποκαλύψεις οι οποίες μετακινούν κάθε πυλώνα βεβαιότητας. Και καθοριστικές καταστάσεις οι οποίες γκρεμίζουν τις όποιες σταθερές. Οι ήρωες βρίσκονται αντιμέτωποι με τους εαυτούς αλλά και τα συναισθήματά τους».

Να αναφέρουμε ότι με το τραγούδι «Θνητοί θεοί» συνεχίζεται ο φετινός κύκλος τραγουδιών του Σασμού, μετά τα «Χαμένη Ζωή» με ερμηνευτή τον Χρήστο Θηβαίο,  «Το Δωμάτιο Βρίζω» με ερμηνεύτρια την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, «Πύρινες Καρδιές» με τον Δημήτρη Μπάση και «Τα θαύματα» με ερμηνεύτρια τη Μελίνα Ασλανίδου.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours