Γίνι και Λεόν: Το ζευγάρι που κατέκτησε την κορυφή του Pornhub βγάζει $25.000 τον μήνα

Είναι ερασιτέχνες και με 1,5 εκατ. followers ξεπερνούν πολλούς επαγγελματικούς λογαριασμούς – Δημοσιεύουν έως και τρία βίντεο την εβδομάδα

Η Γίνι και ο Λεόν, ένα ζευγάρι από το Πουέρτο Ρίκο έχουν καταφέρει να κατακτήσουν την κορυφή του πορνό και να συγκεντρώνουν κάθε μήνα από 15.000 έως 25.000 δολάρια.

Μέσα σε μόλις έναν μήνα, κατάφεραν να κερδίσουν πάνω από 2.000 δολάρια μέσω του Pornhubόπου και δραστηριοποιούνται κυρίως. Πλέον, έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από το πρώτο του βίντεο, οι δυο τους μετρούν παραπάνω από 250 ερωτικές ταινίες στον ιστότοπο.

https://www.instagram.com/p/CKCGd8aFtSG/?utm_source=ig_embed&ig_rid=b4e3b406-da5d-476d-bb83-b9a14d516127

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του BuzzFeed News, το ζευγάρι έχει ως έδρα του το Τέξας και από το σπίτι του πλέον, έχει καταφέρει να μετατρέψει την απόλαυση σε επάγγελμα, κερδίζοντας πολλά περισσότερα χρήματα από ό,τι στο παρελθόν.

Ο 42χρονος Λεόν αποκάλυψε μάλιστα, πως πριν αποφασίσει να ακολουθήσει το επάγγελμα του πορνοστάρ, ήταν στρατιωτικός για 13 χρόνια. Ωστόσο, η αμοιβή του ήταν κατά πολύ χαμηλότερη.

«Ήμουν στον στρατό για 13 χρόνια, αλλά έφθηα γιατί ό,τι κέρδιζα στον στρατό μέσα σε έναν χρόνο, εδώ το κερδίζω σε ενάμιση ή δύο μήνες. Είναι γελοίο», είπε χαρακτηριστικά.

Η Γίνι φαίνεται πως έχει την ίδια άποψη. Πριν ασχοληθεί με το πορνό, εργαζόταν ως οδηγός Uber. Πλέον, εκτός από τα έσοδα που έχει από το Pornhub, έχει καταφέρει να δημιουργήσει έναν επιτυχημένο λογαριασμό στο OnlyFans, στον οποίο χρεώνει τον κάθε της συνδρομητή με 9,99 δολάρια, παρέχοντάς του αποκλειστικό περιεχόμενο.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours