Tom Cruise: Πέφτει από τον ουρανό για τo νέο Mission Impossible

Πόσο λατρεύει την αδρεναλίνη έδειξε για άλλη μία φορά ο Tom Cruise, ο οποίος μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο-δώρο προς τους θαυμαστές του, όπου κάνει ένα από τα πιο παράτολμα καστεντεριλίκια. Ο 60χρονος θέλησε έτσι να «ευχαριστήσει» τους φαν του για την υποστήριξή τους στην ταινία «Top Gun: Maverick», ενώ γύριζε μια σκηνή για την επερχόμενη ταινία «Mission: Impossible – Dead Reckoning».

Στο βίντεο ο ηθοποιός βρισκόταν σε ένα αεροσκάφος πάνω από τη Νότια Αφρική μαζί με τον συνεργάτη του Christopher McQuarrie, ο οποίος έγραψε το σενάριο για την ταινία «Top Gun: Maverick» και σκηνοθετεί το πρώτο και το δεύτερο μέρος της ταινίας «Mission: Impossible».

Ο 60χρονος ηθοποιός απευθύνεται στους θαυμαστές του λέγοντας ότι ήθελε να τους δείξει την ευγνωμοσύνη του καθώς πλησιάζουν οι γιορτές.

«Γεια σε όλους, εδώ είμαστε στην εκπληκτική Νότια Αφρική, όπου γυρίζουμε το Mission: Impossible – Dead Reckoning μέρος ένα και δύο», είπε. «Και δεν ήθελα να τελειώσει η χρονιά χωρίς να σας ευχαριστήσω όλους που ήρθατε στους κινηματογράφους και σας ευχαριστώ που υποστηρίξατε το Top Gun: Maverick».

Ύστερα, πέφτει από τον ουρανό και «κόβει» την ανάσα όσων με δέος παρακολουθούν το βίντεο.

Τα λόγια είναι περιττά:

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours