9 σάντουιτς ιδανικά για το ταπεράκι στη δουλειά

Η επιστροφή στο γραφείο είναι πάντα δύσκολη. Από πολλές πλευρές. Πρέπει να ξαναμπούμε σε πρόγραμμα, να ρυθμίσουμε τον διακόπτη μας, να συγκεντρωθούμε και να ετοιμάσουμε τα γεύματα της ημέρας. Ειδικά, εκείνα του γραφείου. Γιατί, το τσιμπολόγημα και η απογευματινή λιγούρα δεν μας βοηθούν και ιδιαίτερα να κάνουμε αποτοξίνωση και να χορτάσουμε.

Έχουμε τη λύση. Το σάντουιτς. Με ψωμί λευκό, πολύσπορο, με δημητριακά, παπαρουνόσπορο, ολικής, με κίτρινο τυρί, γραβιέρα, φέτα, κασέρι, έμενταλ, με κομμάτια στήθος κοτόπουλου, τόνο, πάριζα, πράσινα λαχανικά, ρόκα, μαρούλι, ντομάτα, αβοκάντο, με σάλτσα φέτας, σος γιαουρτιού, γουακαμόλε. Οι συνδυασμοί που μπορούμε να δημιουργήσουμε ανάμεσα σε δύο φέτες ψωμιού είναι αμέτρητοι.

Για να βοηθήσουμε, λοιπόν, συγκεντρώσαμε 9 σάντουιτς ιδανικά για το Lunch Box στη δουλειά.

Σάντουιτς με κοτοσαλάτα
Ένα θρεπτικό και χορταστικό σάντουιτς ιδανικό για το ταπεράκι στο γραφείο και τη στιγμή της μεσημεριανής ή απογευματινής λιγούρας. Τη γεύση απογειώνουν η γραβιέρα και τα ντοματίνια, συστατικά που προσθέτουν πόντους αλμυρότητας και απόλαυσης.

Σάντουιτς με τονοσαλάτα
Η τονοσαλάτα είναι η ιδανική γέμιση για ένα χορταστικό σάντουιτς. Ελαφριά, με ανάλαφρη υφή και πλούσια γεύση, η τονοσαλάτα πρωταγωνιστεί ανάμεσα σε δύο φέτες ψωμί όσο το ξύσμα λεμονιού απελευθερώνει ακόμα καλύτερα το άρωμα της.

Αραβική πίτα με φαβοτηγανίτες και αλοιφή ντομάτας
Ένα σάντουιτς με γεύση και άρωμα ελληνικό. Ένα σάντουιτς που θυμίζει το κλασικά αγαπημένο τυλιχτό, αλλά στη χορτοφαγική του εκδοχή. Η ελαφριά αραβική πίτα συναντά την νησιώτικη φάβα και αποκτά το χρώμα της ελληνικότατης αλοιφής ντομάτας. Μην ξεχάσετε να έχετε μαζί σας και χαρτοπετσέτες.

Σάντουιτς με σαλάμι, γραβιέρα, πιπεριά Φλωρίνης και πάστα ελιάς
Σε αυτή τη συνταγή φτιάχνουμε μια ωραία πάστα ελιάς για άλειμμα και προσθέτουμε σαλάμι, γραβιέρα και πιπεριές Φλωρίνης. Και όλα αυτά στο εσωτερικό φρέσκιας φοκάτσια. Υπάρχει καλύτερος τρόπος να νικήσουμε τη λιγούρα στο γραφείο;

Τσιαπάτα με ψητά λαχανικά, μελιτζανοσαλάτα και πετιμέζι
Ένα σάντουιτς ιδανικό για όσους θέλουν να διατηρήσουν την καλοκαιρινή γεύση στον ουρανίσκο τους και να κάνουν μία μικρή αποτοξίνωση. Κάθε του μπουκιά και μία βόλτα σε ελληνικό νησί.

Σάντουιτς με τυρί, μπέικον κι αυγό
Σκέφτεστε κάτι καλύτερο από ένα λαχταριστό σάντουιτς που ετοιμάζεται εύκολα και σε λίγα λεπτά όταν η ώρα του κυρίως γεύματος αργεί; Για ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση, δοκιμάστε να το βάλετε στο ψυγείο πριν το καταναλώσετε.

Σάντουιτς με χωριάτικο λουκάνικο και ζεστή λαχανοσαλάτα
Λαχταριστό σάντουιτς, μπουκιά και άρωμα Ελλάδας! Η ζεστή λαχανοσαλάτα και η μουστάρδα είναι από τα καλύτερα συνοδευτικά για τα λουκάνικα και το φρυγανισμένο ψωμί ο παρτενέρ τους.

Σάντουιτς µε ψητές πιπεριές Φλωρίνης και µελιτζάνες, µε ανθότυρο και πέστο µαϊντανού
Ένα αφράτο και χορταστικό σάντουιτς με ολόφρεσκα υλικά που είναι η καλύτερη λύση για τις μεσημεριανές λιγούρες στο γραφείο.

Ανοιχτό σάντουιτς με κοτόπουλο
Ένα χορταστικό σνακ για το γραφείο ή για βραδινό, με ψητό κοτόπουλο και φρέσκα λαχανικά. Με λιγότερο ψωμί για περισσότερο ανάλαφρη απόλαυση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *