Μαρια Πρωτοπαππα:`μπορω να ενωσω τους δημοτες για ενα καλυτερο αυριο`

Δεν διεκδικώ το Δήμο Λουτρακίου_Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων για να κάνω πολιτική καριέρα, αλλά για να μετουσιώσω τη συσσωρευμένη γνώση και εμπειρία μου σε δημιουργική πολιτική.

☑️ Είμαι ένας άνθρωπος που δούλεψε σκληρά στο Δήμο και γνωρίζει πάρα πολύ καλά τι πρέπει να βελτιωθεί και τι να αλλάξει για να πάει ο Δήμος μπροστά.

☑️Σε μια εποχή που τα πάντα γύρω μας μεταβάλλονται με ταχύτητα χρειάζεται γνώση και εμπειρία και αποτελεσματικότητα. Με επεξεργασμένο, ρεαλιστικό και κοστολογημένο σχέδιο που επεξεργαζόμαστε με τους συνεργάτες μου θα φέρουμε γρήγορα αποτελέσματα.

☑️ Πιστεύω στο διάλογο και στη συνεργασία, στη συναίνεση και στη σύνθεση και δεσμεύομαι ότι θα εργαστώ με πάθος και σθένος υπηρετώντας αυτές τις αξίες και είμαι πεπεισμένη ότι θα τα καταφέρουμε.

☑️ Είμαι σίγουρη ότι μόνο μέσα από διαρκή διαβούλευση ελαχιστοποιούνται τα λάθη, λαμβάνονται οι πιο σωστές αποφάσεις και ασκούνται αποτελεσματικές πολιτικές.

☑️ Φιλοδοξώ- και θ’ αγωνιστώ γι’ αυτό- να ηγηθώ ενός σχήματος δημιουργικής σύνθεσης, πλουραλιστικό, αδέσμευτο από συμφέροντα και εξαρτήσεις, με μία και μοναδική επιδίωξη την οικοδόμηση ενός πρότυπου δήμου.

☑️ Προσβλέπω στην εμπιστοσύνη και την δημιουργική κινητοποίηση όλων όσων δεν συμβιβάζονται με τη σημερινή παρακμιακή πραγματικότητα, καθώς και των κομμάτων κα συλλογικοτήτων, στη μεγάλη προσπάθεια ανατροπής κατεστημένων πρακτικών και αντιλήψεων

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours