Ανήλικη από τους Αγίους Θεοδώρους υπέστη ηλεκτροπληξία στον Προαστιακό Κορίνθου

Άσχημη κατάληξη είχε το παιχνίδι μιας παρέας ανήλικων παιδιών στον Προαστιακό Σταθμό Κορίνθου το απόγευμα της Μ. Τετάρτης!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του DMnews.gr, τα ανήλικα παιδιά περίμεναν το τρένο για να πάνε στους Αγίους Θεοδώρους από όπου κατάγονται. Μέχρι να φτάσει η ώρα της αποβίβασης, άρχισαν να αστειεύονται μεταξύ τους, με κάποια από αυτά να προσπαθούν να ισορροπήσουν πάνω στις ράγες του τρένου και άλλα να βγάζουν σέλφι!

Τα γέλια σταμάτησαν ξαφνικά… όταν το ένα από τα κορίτσια της παρέας έπεσε στο έδαφος χωρίς της αισθήσεις της. Αμέσως επικράτησε αναστάτωση και ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου διαπιστώθηκε ότι είχε πάθει ηλεκτροπληξία.

Τα αίτια που προκάλεσαν την ηλεκτροπληξία δεν είναι ακριβή, καθώς άλλοι μάρτυρες λένε ότι το κορίτσι περπατούσε πάνω στις ράγες προσπαθώντας να κρατήσει την ισορροπία και γλίστρησε. Στην προσπάθειά της, να μην πέσει κρατήθηκε από ηλεκτροφόρα καλώδια.

Άλλοι υποστηρίζουν ότι προσπάθησε να βγάλει σελφι ανεβαίνοντας σε ένα εγκαταλελειμμένο όχημα του σταθμού και ακούμπησε κατά λάθος ηλεκτροφόρα καλώδια.

Όπως και αν έγινε το άσχημο περιστατικό, το αποτέλεσμα είναι ότι η ανήλικη είναι σοβαρά και αυτή τη στιγμή οι γιατροί του Νοσοκομείου Κορίνθου στα έκτακτα μαζί με παιδιάτρους προσπαθούν με κάθε τρόπο να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας της και να μην κινδυνέψει η ζωή της!

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours