Όχι της ΕΠΟ στην Cosmote για τα τηλεοπτικά του Κυπέλλου!

Αρνητική ήταν η απάντηση που έδωσε η ΕΠΟ στην Cosmote TV για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου καθώς κρίθηκε ασύμφορη.

«Άστεγο» τηλεοπτικά παραμένει το Κύπελλο Ελλάδας και η ΕΠΟ καλείται τις επόμενες μέρες να βρει πάροχο που θα πάρει τα δικαιώματα με μία ικανοποιητική πρόταση. 

η Cosmote TV ήταν το μοναδική κανάλι που κατέθεσε προσφορά για την απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Κυπέλλου της τρέχουσας περιόδου, παρά ταύτα η Ομοσπονδία έδωσε αρνητική απάντηση. 

Η πρόταση του συνδρομητικού ήταν στις 900.000 ευρώ και κρίθηκε ασύμφορη από την ΕΠΟ. Κι αυτό μάλιστα όχι μόνο επειδή ήταν μικρότερη και από την περσινή, η οποία προέβλεπε 1.250.000, η μείωση δηλαδή ήταν της τάξης του 30%, αλλά και επειδή ενσωμάτωνε και τα εμπορικά δικαιώματα της διοργάνωσης

Όσο για το τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και πέρα; Η απόφαση που πάρθηκε από την Ομοσπονδία, είναι να έρθει σε απευθείας επαφές με τους τηλεοπτικούς παρόχους για την πώληση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Κυπέλλου και να προσπαθήσει με αυτόν τον τρόπο να βρει μία συμφέρουσα πρόταση για τη μεγαλύτερη διοργάνωση που έχει υπό την αιγίδα της. 

Στον αντίποδα πάντως η ΕΠΟ αποδέχθηκε την πρόταση της Cosmote TV, ύψους 440.000 ευρώ για δύο χρόνια, σε ό,τι αφορά την πώληση των δικαιωμάτων των αγώνων Κυπέλλου εκτός Ελλάδας.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours