Beverly Hills Cop 4: Επιστροφή για τον Έντι Μέρφι

Η πρώτη ταινία, του 1984 έγινε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της χρονιάς και εδραίωσε τον Έντι Μέρφι σε πρωταγωνιστικούς ρόλους – Ακολούθησαν δύο συνέχειες, το 1987 και το 1994

Οι ηθοποιοί που πρωταγωνίστησαν στην κωμική ταινία «Beverly Hills Cop» (Ο μπάτσος του Μπέβερλι Χιλς) θα συναντηθούν ξανά για τα γυρίσματα της συνέχειάς της, «Beverly Hills Cop: Axel Foley». Το Netflix ανακοίνωσε ότι ο Έντι Μέρφι θα επαναλάβει τον ρόλο του ντετέκτιβ Άξελ Φόλεϊ στο τέταρτο μέρος της κινηματογραφικής σειράς, το οποίο αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε στάδιο της παραγωγής στο Netflix που απέκτησε τα δικαιώματα το 2019.

Όπως ανακοινώθηκε από την υπηρεσία streaming, o Μέρφι θα συμμετάσχει στο «Beverly Hills Cop: Axel Foley» όπως και οι συμπρωταγωνιστές του από την πρώτη ταινία, Τζατζ Ράινχολντ, Τζον Άστον, Πολ Ράιζερ και Μπρόνσον Πίνκοτ.

Οι Άστον, Ράιζερ και Πίνκοτ επιστρέφουν στην κινηματογραφική σειρά 35 χρόνια μετά τη δεύτερη ταινία «Beverly Hills Cop II» του 1987.
Πηγές ανέφεραν στο Deadline ότι η Τέιλορ Πέιτζ και ο Τζόζεφ Γκόρντον – Λέβιτ έχουν ενταχθεί στο καστ της ταινίας.

Ο Έντι Μέρφι θα είναι επίσης παραγωγός του «Beverly Hills Cop: Axel Foley» μαζί με τους Τζέρι Μπρουκχάιμερ και Τσαντ Όμαν και ο Γουίλ Μπιλ υπογράφει το σενάριο.

Η πρώτη ταινία, του 1984 έγινε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της χρονιάς και εδραίωσε τον Έντι Μέρφι σε πρωταγωνιστικούς ρόλους. Ακολούθησαν δύο συνέχειες, το 1987 και το 1994.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *