ΔΕΘ 2022: Καρράς, Πάολα και Μαζωνάκης στη σκηνή της Έκθεσης

Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, ξεκινά στις αρχές του Σεπτέμβρη με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα φέτος ως τιμώμενη χώρα. Η 86η Διεθνής Έκθεση ανοίγει τις πύλες της το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου.

Όπως σε κάθε διοργάνωση, έτσι και στη φετινή, οι υπεύθυνοι της ΔΕΘ έχουν ετοιμάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα μουσικών εκδηλώσεων που θα ανεβάσουν τα decibel στη νότια πύλη. Τα ονόματα που θα ανέβουν στη σκηνή της Έκθεσης αποκάλυψε μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ο Γενικός Διευθυντής της ΔΕΘ – HELEXPO, Αλέξης Τσαξιρλής.

Όπως μεταδίδει το thestival.gr, η αρχή θα γίνει την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου οπότε και η Πάολα θα αναλάβει να κάνει ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα στις εκθεσιακές συναυλίες. Μια ημέρα μετά, τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου τη σκυτάλη θα πάρει ο Βασίλης Λάκης, ενώ την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου οι φαν του Γιώργου Μαζωνάκη θα έχουν την ευκαιρία να τον απολαύσουν στους χώρους της ΔΕΘ.

Το διήμερο που θα ακολουθήσει, Τετάρτη 14 και Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή, ενώ στο μουσικό κομμάτι, την πρώτη ημέρα, οι αδερφοί Τσαχουρίδη θα παρουσιάσουν ειδικό αφιέρωμα στον Πόντο και τη Μικρά Ασία και την επομένη, στις 15/9, θα λάβουν τη σκυτάλη ο Γιώργος Νταλάρας και η Εστουδιαντίνα.

Η Παρασκευή 16/9 θα είναι αφιερωμένη στο νεανικό κοινό, καθώς στη σκηνή θα ανέβουν οι Kings, η Demy και ο Δήμος Αναστασιάδης, το Σάββατο 17/9 θα ακολουθήσει ο επίσης αγαπημένος της νεολαίας, Γιώργος Σαμπάνης.

Την Κυριακή 18/9, το φινάλε θα είναι εξίσου εντυπωσιακό με το ξεκίνημα, καθώς οι μουσικές βραδιές θα ολοκληρωθούν με Βασίλη Καρρά  και Κατερίνα Λιόλιου.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *