Τα νέα τρέιλερ, οι πρώτες πρεμιέρες και ο Κωνσταντίνος Αργυρός

Φτάσαμε στην καρδιά του Αυγούστου, λοιπόν, για άλλους οι διακοπές τελειώνουν, για άλλους συνεχίζονται και για τους τυχερούς μόλις αρχίζουν. Η τηλεοπτική μας σεζόν ανήκει στην πρώτη κατηγορία αφού από την επόμενη εβδομάδα οι περισσότερες ομάδες επιστρέφουν στα γραφεία τους για να ξεκινήσει η προετοιμασία για ότι θα δούμε το φετινό χειμώνα… Σε αυτό το κλίμα κινήθηκε λοιπόν και η εβδομάδα που πέρασε.

Τα τρέιλερ

Teaser & τρέιλερ πρωταγωνίστησαν στις οθόνες μας αφού τα τηλεοπτικά κανάλια «έριξαν» στον «αέρα» τις πρώτες εικόνες από τις τηλεοπτικές εκπομπές που έρχονται σύντομα κοντά μας … Έξυπνο του Γιώργου Παπαδάκη, πολύχρωμα, κεφάτα και σύγχρονα του Mega, ελπιδοφόρα του Open που «έστησε» το νέο του πρόγραμμα.

Οι πρεμιέρες

Κάποια από αυτά, μάλιστα, ανακοίνωσαν και τις πρεμιέρες τους οι οποίες φέτος έρχονται πολύ νωρίς. Από τις 22 Αυγούστου επιστρέφουν στις επάλξεις ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος με την Ανθή Βούλγαρη & το «Κοινωνία ώρα Mega», ενώ στις 29 η ενημέρωση του Open.

Οι μεταγραφές

Τώρα που καταλάγιασε ο θόρυβος των μεταγραφών και όλοι ή σχεδόν όλοι έχουν ανακοινωθεί από τα κανάλια τους, με μια πρώτη ματιά η ενημέρωση πήρε το πρωτάθλημα. Μπορεί η πιο πολυσυζητημένη μετακίνηση – αυτή της Φαίης Σκορδά – να ήταν στην ψυχαγωγία, ωστόσο τα τηλεοπτικά πρόσωπα που ανήκουν στην ενημέρωση και φέτος άλλαξαν τηλεοπτική στέγη είναι περισσότερα. Έτσι ο χάρτης της ενημέρωσης έχει αλλάξει πολύ και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα διαμορφωθεί.

πηγη

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours