Η Γη της Ελιάς: Η γυναίκα που μπαίνει ανάμεσα σε Φίλιππο-Βασιλική

Η Βιολέτα είναι η νέα ηρωίδα που έρχεται στη Μάνη, για να αναστατώσει τον Φίλιππο και τη Βασιλική, στην γη της ελιάς. Είναι μία κοπέλα νέα, χαμογελαστή, η οποία ζητά βοήθεια από το ζευγάρι και θέτει σε κίνδυνο τόσο τον γάμο τους, όσο και τις ζωές τους.

Η κοπέλα αυτή είναι φίλη της Βασιλικής από την Καλαμάτα. Ήταν μαζί στο ίδιο πανεπιστήμιο, μοιράζονταν τα πάντα. Σύμφωνα με την Μαρία Μεταξητινού στο TV24, την Βιολέτα θα υποδυθεί η νεαρή ηθοποιός, Φιλιώ Κυριάκου.

Ο λόγος που η Βιολέτα εμφανίζεται στη ζωή του Φίλιππου και της Βασιλικής, είναι επειδή έχασε μία φίλη της, στην γη της ελιάς. Η κολλητή της εξαφανίστηκε ξαφνικά, με τους πρωταγωνιστές να επιβεβαιώνουν πως κάποιος κρύβεται πίσω από τις συγκεκριμένες απαγωγές.

Η Βασιλική και ο Φίλιππος

Η Βιολέτα θα καταφέρει να διχάσει τους κατοίκους της Μάνης, να τους βάλει σε σκέψεις, να τους ξεσηκώσει. Η Βασιλική και ο Φίλιππος θα την φιλοξενήσουν, με τα προβλήματα να ξεκινούν στο ζευγάρι. Οι δυο τους κινδυνεύουν.. Πόσο θα μείνει η Βιολέτα και τί είναι αυτό που ζητά πραγματικά;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *