Βασίλης Καρράς: Δημοσιεύθηκε η διαθήκη του

1 min read

Πέντε μήνες αφότου έφυγε από τη ζωή ο Βασίλης Καρράς, δημοσιεύθηκε η διαθήκη του στο Ειρηνοδικείο της Θεσσαλονίκης.

Για πρώτη φορά έγιναν γνωστές οι λεπτομέρειες από τη διαθήκη του σπουδαίου λαϊκού τραγουδιστή, που πέθανε στις 24 Δεκεμβρίου του 2023.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό», η περιουσία του ερμηνευτή ξεπερνά τα 10 εκατομμύρια ευρώ και τα δύο άτομα που την κληρονομούν, είναι η σύζυγός του, Χριστίνα, και η κόρη του, Ειρήνη.

Αναλυτικά, η διαθήκη του περιλαμβάνει:

Τη μονοκατοικία στην Καρδία Θεσσαλονίκης
Το «χωριό της Ειρήνης»
Το κτήμα στο Κοκκινοχώρι Καβάλας
Το παραθαλάσσιο εξοχικό του
Ένα πολυτελές διαμέρισμα στην Αθήνα
Τραπεζικές καταθέσεις
Τα πνευματικά δικαιώματα των τραγουδιών του, τα οποία για τα επόμενα 50 χρόνια ανήκουν στη σύζυγό του

Η βιογραφία του Βασίλη Καρρά

Λένε πως όταν κάποιος βρίσκεται ένα βήμα πριν τον θάνατο οι σημαντικότερες στιγμές της ζωής του περνούν μπροστά από τα μάτια του.

Στην περίπτωση του Βασίλη Καρρά αυτό συνέβη έξι μόλις ημέρες προτού αφήσει την τελευταία του πνοή, στις 24 Δεκεμβρίου του 2023, όταν ζήτησε από τον Θάνο Κανούση να του διαβάσει ολόκληρη τη βιογραφία του, την οποία ο Κανούσης έγραφε τα τελευταία χρόνια βασισμένος στις γλαφυρές διηγήσεις του πολυαγαπημένου λαϊκού τραγουδιστή.

Παρότι ταλαιπωρημένος και αδύναμος εξαιτίας της ασθένειάς του, άκουγε, επί ώρες, με βαθιά συγκίνηση και υγρό βλέμμα, την ιστορία του, που ξεκίνησε από ένα μικρό χωριό της Καβάλας και συνεχίστηκε με περιπέτειες πολλές, σκληρή δουλειά, ατελείωτες διαδρομές, χιλιόμετρα στην πίστα, επιτυχίες και αγάπη, πολλή αγάπη…

vivlio-teliko
Το εξώφυλλο του βιβλίου με τη βιογραφία του Βασίλη Καρρά που θα κυκλοφορήσει στις 16 Μαΐου από τις εκδόσεις Ταξιδευτής

About Author

You May Also Like

More From Author