Οπαδοί τάισαν τους παίκτες της ομάδας τους που είναι απλήρωτοι για μήνες! (vid)

Οι φίλαθλοι της Βέλεζ, ομάδας που αγωνίζεται στην τέταρτη κατηγορία στο πρωτάθλημα Ισπανίας συγκέντρωσαν χρήματα και φαγητό προκειμένου να τα δώσουν στους ποδοσφαιριστές πριν το ματς κόντρα στη Ράσινγκ Καρταχένα, καθώς είναι απλήρωτοι αρκετούς μήνες.

Η κατάσταση στη Βέλεζ είναι απελπιστική και δεν υπάρχει κάποιο φως… σωτηρίας. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, η οποία αγωνίζεται στην τέταρτη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος είναι απλήρωτοι αρκετούς μήνες τώρα, καθώς η διοίκηση είναι εξαφανισμένη.

Ο Πάμπλο Σεμπαστιάν Νίλο, ο οποίος αγόρασε τον σύλλογο τον περασμένο Μάρτιο δεν τήρησε όσα υποσχέθηκε, δεν έχει δώσει τα χρήματα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας και τα προβλήματα δεν έχουν τελειωμό.

Η δικαιολογία που έδωσε ο ιδιοκτήτης είναι ότι τον έχουν απειλήσει ότι θα τον σκοτώσουν. Οι φίλαθλοι της Βέλεζ βλέποντας όλα αυτά, αποφάσισαν να αναλάβουν δράση και να βοηθήσουν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Πριν τον αγώνα με την Ράσινγκ Καρταχένα την περασμένη Κυριακή (7/4) για την 30η αγωνιστική του τέταρτου ομίλου της τέταρτης κατηγορίας του πρωταθλήματος της Ισπανίας, οι φίλαθλοι έδωσαν στους ποδοσφαιριστές φαγητό αλλά και χρήματα. Ο αγώνας πέρασε σε δεύτερη μοίρα, καθώς αυτή που θα μείνει αξέχαστη στους ποδοσφαιριστές της Βέλεζ είναι η κίνηση ανθρωπιάς των φιλάθλων.

Για την ιστορία η Ράσινγκ Καρταχένα επικράτησε με 1-0 χάρη στο γκολ του Αλεχάντρο Καρασκάλ στο 86ο λεπτό του ματς. Η Βέλεζ βρίσκεται στην 17η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 29 βαθμούς και μόνο με… θαύμα θα αποφύγει τον υποβιβασμό.

You May Also Like

More From Author