Γιατί η Κέιτ Μίντλετον άφησε στο σκοτάδι τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ

Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ επέλεξαν να μην ενημερώσουν τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ για τη σοκαριστική διάγνωση της πριγκίπισσας της Ουαλίας με καρκίνο.

Ο λόγος απλός. Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ αισθάνονται πως δεν μπορούν να εμπιστευτούν τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ, σύμφωνα με γνώστη των βασιλικών θεμάτων.

Η 42χρονη Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε σε όλο τον κόσμο τη μάχη της με τον καρκίνο με ένα συγκινητικό βιντεοσκοπημένο μήνυμα. Έτσι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ενημερώθηκαν για τη διάγνωση μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο.

Η μητέρα των τριών παιδιών αποκάλυψε πως η διάγνωση ήταν τεράστιο σοκ για εκείνη μετά από περαιτέρω εξετάσεις μετά την επέμβασή της στην κοιλιακή χώρα τον Ιανουάριο.

«Δεν είχαν ιδέα και έμαθαν τα νέα την ίδια στιγμή που το έμαθε και ο υπόλοιπος κόσμος» σημείωσε πηγή στη New York Post για τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ.

Μετά τη σοκαριστική ανακοίνωση, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ εξέδωσαν μια σύντομη δήλωση. Το ζευγάρι ευχήθηκε υγεία και ανάρρωση στην Κέιτ Μίντλετον και την οικογένεια, ελπίζοντας ότι θα μπορέσουν να το κάνουν ιδιωτικά.

Ο βασιλικός σχολιαστής Richard Fitzwilliams επισήμανε πως δεν ενημερώθηκαν νωρίτερα γιατί δεν μπορούν να τους εμπιστευτούν.

«Ξέρουμε επίσης ότι προφανώς δεν έχουν μιλήσει εδώ και πολλούς μήνες και ο λόγος φυσικά είναι ότι για περίπου τέσσερα χρόνια έχουν προκαλέσει ατελείωτα προβλήματα στη βασιλική οικογένεια και έτσι δεν μπορούν να τους εμπιστευτούν.

Υπάρχει ένα βαθύ ρήγμα μεταξύ των δύο αδερφών. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ δεν εμπιστεύεται τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ για εύλογους λόγους. Μετά τη συνέντευξη στην Όπρα, το ντοκιμαντέρ στο Netflix και τα απομνημονεύματα του πρίγκιπα Χάρι και τις συνεντεύξεις γύρω από το βιλβλίο του. Δεν υπήρχε λόγος να κερδίζουν χρήματα από τους δεσμούς τους με τη βασιλική οικογένεια» υποστηρίζει χαρακτηριστικά.

Τι θα κάνουν στο μέλλον πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ

«Το πρόβλημα είναι ότι είναι το μόνο πράγμα που φαίνεται να τους έχει αποφέρει πολλά χρήματα. Αυτό εγείρει ερωτήματα σχετικά με το τι θα κάνουν στο μέλλον» συμπλήρωσε.

Ο βασιλικός συγγραφέας Phil Dampier σημείωσε στη Sun πως ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ βρίσκονταν τελευταίοι στη λίστα προτεραιοτήτων του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον.

«Οι Σάσεξ δεν ενημερώθηκαν για αυτό επειδή η σχέση του πρίγκιπα Γουίλιαμ με τον πρίγκιπα Χάρι είναι στο χειρότερο επίπεδο. Όταν ο Χάρι γύρισε στο Ηνωμένο Βασίλειο για να δει τον πατέρα του αφού διαγνώστηκε με καρκίνο, ο Γουίλιαμ θα μπορούσε να τον συναντήσει αν ήθελε μια συμφιλίωση αλλά δεν το έκανε.

Ο πρίγκιπας Χάρι έμεινε για λιγότερο από δύο μέρες στη χώρα και δεν ήθελε να περάσει πολύ χρόνο με τον πατέρα του και ιδιαίτερα με τον αδερφό του. Είναι πολύ απλό. Με όλα όσα είχαν να αντιμετωπίσουν τις τελευταίες δύο εβδομάδες, η ενασχόληση με τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ θα ήταν σίγουρα στο τέλος της λίστας τους.

Οι προτεραιότητές τους ήταν να φροντίσουν τα παιδιά τους και να αποφασίσουν πώς να αντιμετωπίσουν τις θεωρίες συνωμοσίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να περιορίσουν τη ζημιά από την επεξεργασμένη φωτογραφία για την ημέρα της Μητέρας. Δεν νομίζω ότι θα ήταν προτεραιότητα να επικοινωνήσουν με τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ» υπογράμμισε.

You May Also Like

More From Author