Πόσο θα κοστίζει ένα εισιτήριο για τον τελικό του Conference League στην «Opap Arena»

Ο φετινός τελικός του Europa Conference League θα λάβει χώρα στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην «OPAP Arena». Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έχουν καταφέρει να προχωρήσουν μέχρι τα προημιτελικά της διοργάνωσης και θα τεθούν αντιμέτωποι με Φενέρμπαχτσε και Κλαμπ Μπριζ αντίστοιχα.

Τα πρώτα παιχνίδια είναι προγραμματισμένα για τις 11 Απριλίου και οι ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα στις 18 του ίδιου μήνα. Βάση της κλήρωσης και των διασταυρώσεων των οποίων προέκυψαν, ο μόνος τρόπος οι δύο ελληνικές ομάδες να αντιμετωπίσουν η μία την άλλη στη διοργάνωση είναι στον τελικό.

Έτσι λοιπόν, δεν είναι απίθανο να δούμε έναν ελληνικό «εμφύλιο» σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης και μάλιστα σε ελληνικό έδαφος και το γήπεδο της ΑΕΚ.

Ποιες είναι οι τιμές για τα εισιτήρια του τελικού

Όπως είναι λογικό το ενδιαφέρον για τα εισιτήρια του τελικού έχει εκτοξευθεί στη χώρα μας, τόσο λόγω του ότι γίνεται σε ελληνικό έδαφος αλλά και γιατί είναι πιθανό να βρεθεί κάποια ελληνική ομάδα σε αυτόν. Η UEFA δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τις τιμές με τις οποίες μπορεί κάποιος να αγοράσει εισιτήριο όμως είναι κάτι που αναμένεται να κάνει μέσα στον Απρίλιο, καθώς στους προηγούμενους δύο τελικούς τέτοια εποχή τα είχε βγάλει προς πώληση.

Με βάση λοιπόν τις προηγούμενες διοργανώσεις μπορούμε να έχουμε μία ιδέα για το πως θα κινηθούν οι τιμές αφού και στις δύο περιπτώσεις ήταν ίδιες.

Τα εισιτήρια λοιπόν χωρίζονταν σε τέσσερις κατηγορίες και είχαν διαφορετικό κόστος στη κάθε μία. Συγκεκριμένα, στην κατηγορία κόστιζαν 25 ευρώ, στην κατηγορία 335€, στην κατηγορία 285€ και τέλος στην κατηγορία 1125€.

Υπάρχει όμως μία μεγάλη διαφορά στον φετινό τελικό. Ο τελικός του 2022 είχε λάβει χώρα στην Αλβανία και το «Arena Kombëtare» με χωρητικότητα 22.500 θέσεων, ενώ πέρσι είχε γίνει στη Πράγα και το «Fortuna Arena» με χωρητικότητα 19.500 θέσεων. Όπως εύλογα γίνεται αντιληπτό, πρόκειται για γήπεδα με μικρότερη χωρητικότητα από την «OPAP Arena» που μπορεί να φιλοξενήσει έως και 32.500 φιλάθλους.

Επομένως, μένει να δούμε, εάν το γεγονός πως η UEFA θα έχει στη διάθεσή της περισσότερα εισιτήρια για να βγάλει προς πώληση, της βάλει σκέψεις να κάνει αλλαγές στις κατηγορίες και τις τιμές ή θα συνεχίσει στο ίδιο μήκος κύματος με τις προηγούμενες διοργανώσεις.

You May Also Like

More From Author