«Πόλεμος» Αργυρού – Οικονομόπουλου. Οι κατάσκοποι, τα ρεζερβέ και τα λουλούδια  

Σας έχω γράψει για τον υπόγειο «πόλεμο» Αργυρού – Οικονομόπουλου που είναι σε εξέλιξη. Άλλωστε ανήκουν και οι δύο στον ίδιο επιχειρηματία με τον πρώτο να είναι τώρα στη Θεσσαλονίκη και τον δεύτερο στην Αθήνα.

  • Συμπάθεια μεταξύ τους ποτέ δεν είχαν. Ο Οικονομόπουλος έγινε πρώτο όνομα πριν τον Αργυρό όπως ο τελευταίος τον ξεπέρασε πολύ γρήγορα για ένα διάστημα.

Τα πράγματα τώρα είναι μοιρασμένα αν και τη φετινή χρονιά έχει λίγο μεγαλύτερο γκελ ο Οικονομόπουλος λόγω «Έκπτωτου Άγγελου».

  • Ο Αργυρός λοιπόν για να κάνει επικοινωνιακή ρελάνς ακολούθησε τον Νίκο και προχώρησε κι αυτός πριν από λίγες μέρες σε παραγωγή ενός ζεϊμπέκικου.
  • Για την ακρίβεια επαναλάνσαρε την παλιά επιτυχία «Τι να πεις για μένα» των Κυριάκου Παπαδόπουλου και Ηλία Φιλίππου το οποίο είχε κυκλοφορήσει πριν από 8 χρόνια, το 2016.

Η κόντρα που μου περιγράφεται είναι μεγάλη και επειδή δουλεύουν και οι δύο στην ίδια επιχείρηση υπάρχουν και «κατάσκοποι» για να μεταφέρουν πληροφορίες ο ένας στον άλλο για τα ρεζερβέ και την «γκαρνταρόμπα» δηλαδή τα λουλούδια.

ΠΗΓΗ

You May Also Like

More From Author