O Mάριος Λαζ Ιωαννίδης παρουσιάζει το “Αλμπού”. Τετάρτη 21/2στον Σταυρό του Νότου club

Λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του πρώτου ολοκληρωμένου άλμπουμ του παραγωγού και τραγουδοποιού Μάριου Λαζ Ιωαννίδη με τίτλο “Αλμπού”, ήρθε επιτέλους η στιγμή της ζωντανής παρουσίασης του, σε ένα γιορτινό live στο Σταυρό του Νότου, την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου.

Είκοσι τραγούδια “φωτεινής πολύχρωμης ποπ” που ξεχωρίζουν για την φρεσκάδα τους αλλά και τις ιστορίες που αφηγούνται. Μικρές  “μουσικές φωτογραφίες”, που εκφράζουν στιγμές αγάπης, πόνου και ευγνωμοσύνης, που ενώνουν τη ζωή με την απώλεια στο ταξίδι για τον προσωπικό του προορισμό. 

Καλεσμένος του στην παρουσίαση ένας ξεχωριστός καλλιτέχνης που συμμετέχει ερμηνευτικά, σε ένα από τα highlights του δίσκου: ο Μανώλης Φάμελλος. 

Ο Μάριος Λαζ Ιωαννίδης σπούδασε μουσική παραγωγή, ηχοληψία και κιθάρα στο Berklee College of Music – αφού βραβεύτηκε με την υποτροφία Berklee International Scholarship. 
Το 2012 βραβεύτηκε με το Mix Magazine TEC Award (2012). 
Στη διάρκεια της μουσικής του πορείας, έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη πολυάριθμων καλλιτεχνών και μουσικών projects με πολλές συνεργασίες (Θάνο Μικρούτσικο, Μαρίνα Σάττι, Πέννυ Μπαλτατζή, Maestro Netflix Series,  Κατερίνα Ντούσκα, κα.)
Η δουλειά του ως παραγωγός (MLI Productions) έχει πάνω από 30 εκατομμύρια προβολές και airplay σε ραδιοφωνικούς σταθμούς παγκοσμίως.

Μάριος Λαζ Ιωαννίδης: Φωνή, Κιθάρα, Ηλεκτρικό Μπάσο
Έλλη Μακρίδη: Φωνή
Χρήστος Κιουρτίδης: Κιθάρες, Πλήκτρα
Ορέστης Πετράκης: Πλήκτρα, Synth Bass
Κωνσταντίνος Ζέρβας: Drums
Χρήστος Ζαντιώτης: Ηχοληψία 
Γιάννης Μπράτσης : Φώτα 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Είσοδος: 12 ευρώ
Έναρξη: 21:00 
Προπώληση: more.com
Σταυρός του Νότου: Φραντζή & Θαρύπου 35, Νέος Κόσμος

You May Also Like

More From Author