Ο Joaquin Phoenix και η Lady Gaga έχουν bad romance στις νέες φωτογραφίες του Joker 2

Ο σκηνοθέτης του Joker: Folie à Deux, Todd Phillip, τίμησε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με μία νέα ματιά στο πολυαναμενόμενο sequel του Joker, που ενώνει τον οσκαρικό Joaquin Phoenix με τη Lady Gaga ως Harleen Quinzel/Harley Quinn. Ο Phillips πρόσθεσε ως λεζάντα στην ανάρτηση: «Ελπίζοντας η μέρα σας να είναι γεμάτη αγάπη».

Συγκεκριμένες λεπτομέρειες για την πλοκή του δεύτερου Joker δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές, αν και έχει περιγραφεί ως ένα δράμα με μουσικά στοιχεία που διαδραματίζεται στο Άσυλο του Arkham και γύρω από αυτό. Το καστ των ηθοποιών περιλαμβάνει την πρωταγωνίστρια του Joker Zazie Beetz, πλάι στους νεόφερτους στο franchise Brendan Gleeson, Catherine Keener, Jacob Lofland και Harry Lawtey.

Το Joker του 2019 είχε συγκεντρώσει πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια παγκοσμίως, ενώ απέσπασε επίσης 11 υποψηφιότητες για Όσκαρ, συμπεριλαμβανομένης αυτή της Καλύτερης Ταινίας, και χάρισε στον Phoenix το βραβείο Α΄Ανδρικού.

Η νέα ταινία σηματοδοτεί τη μοναδική βασισμένη σε κόμικ ταινία της DC που θα κυκλοφορήσει το 2024, και οι προσδοκίες για το box office είναι στα ύψη χάρη στην επιτυχία της πρώτης ταινίας και φυσικά στο star power της Lady Gaga.

You May Also Like

More From Author