Mente Fuerte: Το πολυαναμενόμενο single του “APANTISE MOU” είναι εδώ

Ο Mente Fuerte εγκαινιάζει το 2024 με νέο single με τιτλο “Apantise mou”. Ο Mente Fuerte επιστρέφει πιο ανανεωμένος από ποτέ φιλοδοξώντας να βάλει τους ακροατές σε “θέση αναμονής” για τα επερχόμενα projects του. Το τραγούδι κυκλοφόρησε 13 Φεβρουαρίου απο την Stay Independent και πολύ σύντομα θα “ντυθεί” με ένα μοναδικό video clip.

Έγινε ευρέως γνωστός στην Ελληνική μουσική σκηνή ύστερα από την κυκλοφορία του single “Caliente” σε συνεργασία με τον Hawk τον Ιούνιο του 2019 το οποίο έσπασε όλα τα ρεκόρ στα ελληνικά charts με πάνω από 15 εκ. Streams, όντας το πρώτο diamond single στην Ελλάδα και ξεπερνώντας τα 90 εκ. σε ψηφιακές πωλήσεις σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες κατέχοντας επάξια την θέση του στην elite της urban rap σκηνής και όχι μόνο.

Ο ερωτικός καλλιτέχνης της νέας γενιάς μετά απο ένα καλοκαίρι γεμάτο live εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό και τις κοινές εμφανίσεις του δίπλα στον Αντώνη Ρεμο, επιστρέφει παραμονή του Αγίου Βαλεντίνου με ένα single που θα αγγίξει τις ψυχές του κοινού του. 

MENTE FUERTE

Επιβλητικό ύφος, rap αισθητική, ερωτικοί στίχοι, είναι σίγουρα χαρακτηριστικά του διαμαντένιου Mente Fuerte. Δεν φοβάται να εισχωρήσει σε νέα styles κι αυτό είναι ακόμα ένα δείγμα του ταλέντου, αλλά και της προσαρμοστικότητάς του.

You May Also Like

More From Author